Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στους haters για πρώτη φορά και η Ναταλία Γερμανού είπε το πιο σωστό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στους haters για πρώτη φορά και η Ναταλία Γερμανού είπε το πιο σωστό

Όχι, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν αλλάζει καριέρα και προειδοποιεί ότι δεν θα σταματήσει να δημοσιεύει βίντεο από τη γυμναστική της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τους τελευταίους 10 μήνες ζει την πιο πρωτόγνωρη και συνάμα ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού τον Μάιο του 2023 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την κόρη της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε το παράπονο που έχει από τον Κωνσταντίνο της με τον πιο γλυκό τρόπο

https://www.instagram.com/p/C4C9p0AIRMO/

Από τότε η παρουσιάστρια, αν και θα ήθελε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα, έχει επικεντρωθεί στο «ανθάκι» της, όπως την αποκάλεσε με το που μπήκε η άνοιξη, και στις στιγμές που περνούν μαζί γνωρίζοντας η μία την άλλη. Μάλιστα, αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις πως δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, αφού όπως έχει πει και σε συνεντεύξεις της, επειδή με τον σύζυγό της μένουν πιο μακριά από παππούδες και γιαγιάδες, έχουν αναλάβει το μεγάλωμα της μικρούλας εξ ολοκλήρου οι ίδιοι.

Γι' αυτό ακόμα και την ώρα της γυμναστικής της η Ιωάννα Μαλέσκου έχει μαζί της την κόρη της, την οποία με τη γυμνάστριά της αποκαλούν «πρόεδρο», αφού έχει την καλύτερη θέση για να βλέπει τη μαμά της να αθλείται. Αυτά τα βίντεο ωστόσο, στα οποία η παρουσιάστρια δείχνει τις ασκήσεις και την πρόοδο που κάνει κάθε φορά, κάποιοι θέλησαν να γεμίσουν με τοξικά σχόλια. «Αλλάζει καριέρα, την "είδε" γυμνάστρια, είναι άνεργη» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια αυτά που έχει δεχθεί η Ιωάννα Μαλέσκου και για πρώτη φορά θέλησε να δώσει μια απάντηση στους haters.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στα τοξικά σχόλια

Αν και λοιπόν, όλον αυτόν τον καιρό η Ιωάννα Μαλέσκου δεν μάς έχει συνηθίσει στο να απαντάει σε τοξικά σχόλια, αυτή τη φορά είπε να δώσει μια και καλή την απάντησή της σε όσους δεν μπορούν να βλέπουν τα βίντεο που κάνει γυμναστική και σε όσους πιστεύουν πως άλλαξε καριέρα.

Αφού δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο με τα στιγμιότυπα από τον χώρο που γυμνάζεται και αφού αναφέρθηκε στο πώς είναι να γυμνάζεται με την κόρη της μαζί, η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε άλλα νέα τώρα… Ασφαλώς υπάρχετε κι εσείς (ευτυχώς μειοψηφία) που πάντα κάτι θα βρίσκετε «κακό». Γιατί ανεβάζω δημοσιεύσεις από το γυμναστήριο, αν «την είδα ξαφνικά γυμνάστρια», ότι είμαι «άνεργη» και προσπαθώ να αλλάξω καριέρα, ότι έχω τόσο ελεύθερο χρόνο και γυμνάζομαι… Άμα αρχίσω να ανεβάζω stories με κάτι «κουλαμάρες» που διαβάζω.. (μη σοκάρεστε, χρησιμοποιώ και τέτοιες λέξεις όταν θέλω ή αρμόζει) θα γελάμε όλοι μαζί! Προς το παρόν όποτε διαβάζω τέτοια σχόλια, γελάω μόνη μου! Ε, μικρές απολαύσεις είναι κι αυτές, μη νομίζετε! Αυτά. Α και κάτι ακόμα. Απλά να ξέρετε, ότι θα ανεβάζω κι άλλα βίντεο. Όποιος/α δεν «αντέχει»… sorry not sorry! Φελάκια».

https://www.instagram.com/reel/C4d8obJIUHN/

Οι followers της έσπευσαν να «χειροκροτήσουν» την απάντησή της προς κάθε κακοπροαίρετο σχόλιο, λέγοντάς της πως είναι «έμπνευση» για κάθε νέα μαμά και η Ναταλία Γερμανού έδειξε τη στήριξή της στην παρουσιάστρια λέγοντας το αυτονόητο, ότι δηλαδή καθένας και καθεμία έχει το δικαίωμα να κάνει τη γυμναστική του και να δείχνει ότι θέλει στο Instagram του. Άλλωστε, από πότε το να δείχνεις πως αθλείσαι έγινε κάτι μεμπτό;

O Προμηθέας Αλειφερόπουλος, η Μαρία Αλιφέρη και άλλες «άγνωστες» συγγένειες διάσημων προσώπων

Οι στιγμές με την σχεδόν 1 έτους κόρη της

Σε λιγότερο από δύο μήνες η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου θα γίνει ενός έτους κι όπως θα δεις από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η παρουσιάστρια έχει μεγαλώσει πολύ.

Κάθε μέρα ρουφάω στιγμές, δεν νομίζω ότι θα τη χορτάσω ποτέ. Νιώθω τόσο ευτυχισμένη και γεμάτη, που δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν γίνω μητέρα. Όλα έχουν αποκτήσει νόημα, σαν να μπήκα σε ένα ωραίο μονοπάτι. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια.