Η Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε το παράπονο που έχει από τον Κωνσταντίνο της με τον πιο γλυκό τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε το παράπονο που έχει από τον Κωνσταντίνο της με τον πιο γλυκό τρόπο

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο.

Δυναμικό comeback στη δημόσια ζωή έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έχει εναρμονιστεί πλήρως στους νέους της ρυθμούς, μετά την απόκτηση της κόρης της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έδωσε πριν λίγες ώρες το παρών σε κάλεσμα του pr manager, Νεκτάριου Σκαμνάκη και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Το κομψό look της Ιωάννας Μαλέσκου και το παράπονο

H 34χρονη δεν δίστασε να αποκαλύψει και ένα παράπονο που έχει από τον άντρα της ζωής της, απαντώντας πολύ χαριτωμένα σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.

«Επειδή η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι τα γενέθλια μου είναι ταυτισμένη όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου με τα γενέθλιά μου και είναι για εμένα έτσι κι αλλιώς ξεχωριστή ημέρα, δεν έχω χαρεί ποτέ Βαλεντίνο. Με τον σύντροφό μου δεν είμαστε και ζευγάρι που ανταλλάσσουμε δωράκια και πραγματάκια… Τι ωραία μόλις εξέφρασα το παράπονο μου μόλις τώρα, ελπίζω να μην κοπεί αυτό!», είπε με χιούμορ η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου κυνηγά τους fitness στόχους του 2024 και έκανε μια παραδοχή για την κόρη της

Για την περίσταση η παρουσιάστρια επέλεξε καφέ φόρεμα, μαύρο blazer και καφέ μπότες over the knee. Τα διακριτικά κοσμήματά της ολοκλήρωσαν το look με τον πιο chic τρόπο.

maleskou21.jpg

Όλες οι φορές που η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο της

Πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε το παρών σε κοσμικό event και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μιλώντας στο «Happy Day» και την δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και εξήγησε γιατί δεν τους βλέπουμε ποτέ μαζί σε βραδινές εξόδους.

danias.jpg

«Επειδή έχουμε πολύ γεμάτο πρόγραμμα στην καθημερινότητά είμαστε και οι δύο πτώματα από την κούραση το βράδυ. Νομίζω δεν είμαστε party animals», είπε η 34χρονη on camera.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ζήλια με την έννοια την αρνητική. Στο κομμάτι της εμπιστοσύνης, είμαστε πιο ξεκάθαροι στις σχέσεις μας, αλλά πρέπει πάντοτε να είσαι πολύ προσγειωμένος. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά».

Λίγες εβδομάδες πριν τον ερχομό της κόρης της η 34χρονη είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Δανιά.

«Είμαστε ανοιχτά βιβλία ο ένας απέναντι στον άλλον. Είπα πολύ απλά στον σύντροφό μου ότι περιμένουμε μωράκι. Η χαρά είναι τόσο μεγάλη παιδιά, όταν το θέλεις πραγματικά που δεν μετράει ο τρόπος που θα γίνει αλλά πιο πολύ είναι η ουσία».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το ποια χαρακτηριστικά θα ήθελε η κόρη της να πάρει από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά η Ιωάννα Μαλέσκου είχε τονίσει: «Ο σύντροφός μου είναι κούκλος, να πάρει το μωράκι τα πάντα από αυτόν. Από τον χαρακτήρα να πάρει την αγάπη που έχει, αυτό τον καλό χαρακτήρα και αυτή την μόνιμη δραστηριότητα και κίνηση».

Η Ιωάννα Μαλέσκου κυκλοφόρησε παιδικό τραγούδι

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε στο Youtube το πρώτο παιδικό τραγούδι της Ιωάννας Μαλέσκου, σε συνεργασία με την Heaven Kids. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μας τραγουδά «Παρδαλή, Καμηλοπάρδαλη» και εντυπωσιάζει με τις ερμηνευτικές της ικανότητες.

https://www.instagram.com/p/C2UqZOrIlYV/

«Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…Ένα αστέρι γεννιέται…Εύχομαι να το αγαπήσετε κι εσείς, όσο και η κόρη μου», είχε γράψει η Ιωάννα Μαλέσκου τον περασμένο Νοέμβριο σε Instagram-story, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το στούντιο ηχογράφησης.

maleskou1.jpg

Στο παρακάτω video μπορείς να απολαύσεις το τραγούδι της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: imaleskou