Θα συμμετέχει ο Kanye West στο άλμπουμ της 10χρονης κόρης του; Η North West απάντησε

Θα συμμετέχει ο Kanye West στο άλμπουμ της 10χρονης κόρης του; Η North West απάντησε

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Elementary School Dropout» της North West δεν είναι ακόμα γνωστή.

Για το πρώτο της άλμπουμ μίλησε η North West, η 10χρονη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της ως Miss Westie.

Η North έφερε στο προσκήνιο την ιδέα για τον δίσκο της με τίτλο «Elementary School Dropout» κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Rolling Loud California 2024 το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η North West στα βήματα του μπαμπά της, Kanye βγάζει το πρώτο της άλμπουμ: O ιδιαίτερος τίτλος

Warriors Lakers Basketball
Kim Kardashian poses for a photo with other daughter North West before Game 6 of an NBA basketball Western Conference semifinal series against the Golden State Warriors Friday, May 12, 2023, in Los Angeles. (AP Photo/Ashley Landis)Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Μία από τις σπάνιες δηλώσεις της 10χρονης North West

Μιλώντας στο Jazzy's World TV, η North είπε: «Θα είναι υπέροχο». Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως υπάρχουν πιθανότητες ο πατέρας της, Kanye, να συμμετέχει στο άλμπουμ, χωρίς αυτό να είναι ακόμα βέβαιο.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ δεν είναι ακόμα γνωστή, ωστόσο, αυτό που είναι βέβαιο είναι η μεγάλη υποστήριξη της Kim Kardashian, η οποία δείχνει ενθουσιασμένη με το νέο μουσικό βήμα της κόρης της.

Πιο αναλυτικά, σε ένα βίντεο από τα παρασκήνια της συνέντευξης που εξασφάλισε η Page Six, η 43χρονη Kardashian φάνηκε να υποστηρίζει τη μεγαλύτερη κόρη της με θέρμη.

https://www.instagram.com/p/C20sBovvPba/

Η ιδρύτρια των SKIMS επευφημούσε τη North στο φεστιβάλ την Πέμπτη 14 Μαρτίου, καθώς η έφηβη ερμήνευε κομμάτια από το άλμπουμ «Vultures» του πατέρα της.

Εκτός από τη μητέρα της, η mini-me του Kanye West έχει και την υποστήριξη των φίλων της, μερικοί από τους οποίους τη συνόδευσαν στη σκηνή, καθώς εκείνη ράπαρε «Talking/Once Again».

Το τραγούδι του Kayne West με την κόρη του, North, έσπασε ρεκόρ και η Kim Kardashian δηλώνει fan

H ανακοίνωση για το άλμπουμ

Η North West ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, κατά τη διάρκεια του πάρτι ακρόασης για το νέο άλμπουμ του 46χρονου Kanye West με τίτλο «Runaway Vultures 2», το οποίο κυκλοφόρησε 20 χρόνια μετά το πρώτο του άλμπουμ.

«Δουλεύω πάνω σε ένα άλμπουμ…» ανέφερε χαρακτηριστικά η North στη σκηνή του Phoenix, με το πλήθος να ξεσπά σε επευφημίες και χειροκροτήματα, σύμφωνα με το Forbes.

Σου υπενθυμίζουμε ότι το ντεμπούτο άλμπουμ της 10χρονης είναι μια άμεση αναφορά στο αντίστοιχο άλμπουμ του Kanye που είχε τίτλο The College Dropout, το οποίο κυκλοφόρησε το 2004. Το άλμπουμ του Kanye κέρδισε το καλύτερο Rap άλμπουμ στα Grammys του 2005.