Μετά από 18 χρόνια η Αθηνά Οικονομάκου έπαιξε πιάνο like a pro και έκανε μια εύστοχη παραδοχή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μετά από 18 χρόνια η Αθηνά Οικονομάκου έπαιξε πιάνο like a pro και έκανε μια εύστοχη παραδοχή

Η Αθηνά Οικονομάκου απέδειξε πως παραμένει ταλαντούχα πιανίστρια και ενθουσίασε το κοινό της. Οι σπάνιες φωτογραφίες της ηθοποιού από την παιδική της ηλικία.

H Αθηνά Οικονομάκου είναι μια από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες Instagrammers και μέσα από το προφίλ της στην πλατφόρμα μοιράζεται στιγμές από την προσωπική αλλά και επαγγελματική της ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο του Τύπου (άδικα αν με ρωτάς!) αλλά και των χρηστών του Instagram λόγω των αναρτήσεών της σε luxury ξενοδοχεία και αξιοζήλευτους προορισμούς, με τους followers να αποθεώνουν ή να κατακρίνουν τις επιλογές που επέλεξε να κοινοποιήσει στα social media.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο γνωρίζεις καλά πως στο κομμάτι της έκθεσης συμπεριλαμβάνεται και η κριτική, ανεξάρτητα από το εάν έχει πάντοτε βάση ή όχι. Ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος ωστόσο εάν όλοι αποφεύγαμε να εκτοξεύουμε χολή, κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και επιλέγαμε να εστιάζουμε στα θετικά και αρνητικά της δικής μας ζωής.

Αθηνά Οικονομάκου:Με πλατινέ καρέ μαλλιά και αφέλειες θύμισε σε όλους την Ξένια από τη Ζωή της Άλλης

Η Αθηνά Οικονομάκου έπαιξε πιάνο μετά από 18 χρόνια και έκανε μια fun παραδοχή

Πριν από μερικές ώρες η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε δύο βίντεο σε Instagram-stories στα οποία την βλέπουμε να παίζει στο πιάνο το viral τραγούδι «Λουλούδι του δρόμου».

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε η τελευταία φορά που έπαιξε πιάνο ήταν πριν από 18 ολόκληρα χρόνια ωστόσο δεν δείχνει να έχει ξεχάσει τις νότες, εκτελώντας άψογα τη μελωδία.

Screenshot-2024-03-27-140205.png

«Πρώτη προσπάθεια μετά από 18 χρόνια. Τελικά δεν είναι σαν το ποδήλατο», έγραψε με χιούμορ η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Στο δεύτερο απόσπασμα που μοιράστηκε η ηθοποιός με τους διαδικτυακούς της φίλους, παραδέχεται πως τα μακριά νύχια της δεν τη βοηθούν ιδιαίτερα να παίξει πιάνο.

Screenshot-2024-03-27-132633.png

H Αθηνά Οικονομάκου βγήκε ραντεβού με την καλύτερη παρέα και όλοι πρόσεξαν τα ταιριαστά looks τους

Οι σπάνιες #throwback φωτογραφίες της ηθοποιού από τα παιδικά της χρόνια

Παλαιότερα η 38χρονη μας είχε ταξιδέψει στο χρόνο, δημοσιεύοντας σπάνιες φωτογραφίες από σχολική εορτή του 1999, όπου έπαιζε πιάνο και ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη.

oikonomakou_piano.png

Φορώντας λευκό πουκάμισο και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλή αλογοουρά η ηθοποιός παίζει πιάνο και οι γονείς της βρίσκονται πιθανότατα πίσω από την κάμερα και την καμαρώνουν.

oikonomakou_piano2.png

Καλεσμένη της εκπομπής «The 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν πριν μερικούς μήνες η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια δηλώνοντας: «Μεγαλώνοντας στη Μάνη, όταν ήμουν 18, έβγαινα και γύριζα στις 3 το βράδυ, ο πατέρας μου μου έλεγε «είναι δυνατόν; Είναι ανοιχτά τέτοια ώρα μαγαζιά;». Ήμουν όμως παιδί που δεν ξέφυγε ποτέ».

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος ευχήθηκε με τρεις λέξεις στην Αθηνά Οικονομάκου για τα γενέθλιά της

Σε συνεντεύξεις και δηλώσεις της η ηθοποιός αναφέρεται συχνά στον σύζυγο και τα παιδιά της αλλά και στους γονείς της και τον αδερφό της οι οποίοι μένουν μόνιμα στη γενέτειρά της, το Γύθειο.

41d77d1f-nikitas6.webp

Για τη σχέση με τον αδερφό της, Νικήτα, η Αθηνά Οικονομάκου έχει παραδεχθεί: «Ο αδερφός μου είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος, είχαμε τρομερά ανταγωνιστική σχέση, παίξαμε πολύ ξύλο με τον αδερφό μου. Ήμουν αγοροκόριτσο. Έπαιζα μαζί του, μπάσκετ, ηλεκτρονικά ήμουν πολύ αγοροκόριτσο. Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου είχε πει στη μαμά μου, αν είναι κορίτσι, να μη φέρουν το μωρό στο σπίτι. Ήθελα να του αποδείξω πως είμαι δυνατή παρά το ότι ήμουν μικρότερή του και αντιδρούσα πάρα πολύ έντονα. Τεράστια κόντρα».

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou