Στην πόζα της Ελένης Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο, η Τσιμτσιλή έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Τζένη Ντεμιράι
Στην πόζα της Ελένης Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο, η Τσιμτσιλή έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Φαίνεται ότι ο Άγγελος Λάτσιος κάνει την Ελένη Μενεγάκη να λάμπει ακόμα πιο πολύ.

Μία φωτογραφία με τον μεγαλύτερο γιο της, Άγγελο Λάτσιος, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαρτίου.

Ανακαλύψαμε το πράσινο πλισέ φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη -Το must της άνοιξης

https://www.instagram.com/p/C5Bp_lCNO-V/

Η Ελένη δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία έγχρωμη αλλά και ασπρόμαυρη. Η εικόνα αποτελεί μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε μητέρα και γιο μαζί.

Το εύστοχο σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια του Mega ποζάρει χαμογελαστή μαζί με τον 21χρονο Άγγελο, ο οποίος την κάνει να λάμπει ακόμα περισσότερο, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν χρήστες του διαδικτύου κάτω από την ανάρτησή της.

Ανάμεσα σε όσους θέλησαν να σχολιάσουν την συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν και διάσημα πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως η Φαίη Σκορδά, η οποία άφησε μία καρδιά αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που έκανε μία εύστοχη παρατήρηση.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Happy Day» έγραψε κάτω από τη δημοσίευση της Ελένης «Μοιάζει το χαμόγελό σας». Εκτός αυτών, το σχόλιό της άφησε και η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Όλες οι φορές που είδαμε την Ελένη Μενεγάκη να ποζάρει με τον Άγγελο Λάτσιο

Η τελευταία φορά που είδαμε στον λογαριασμό της Ελένης φωτογραφίες με τον Άγγελο ήταν τον Ιούνιο του 2021.

Τότε, έχοντας νοσταλγική διάθεση, η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει τρεις εικόνες με τον γιο της από την Άνδρο.

Στην περιγραφή εκείνης της ανάρτησης είχε γράψει: «Πριν λίγα χρόνια σκαρφάλωνε στα πλατάνια και τον κυνηγούσα να κατέβει. Τώρα πίνουμε μαζί τον πρωινό μας καφέ. Καλημέρα, ένα υπέροχο τριήμερο ξεκινάει».

Τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς, η Ελένη Μενεγάκη είχε δημοσιεύσει ακόμα δυο εικόνες με τον Άγγελο. Στη μία από αυτές φορούν και οι δυο μάσκα και κοιτάζουν τον φακό, βρισκόμενοι σε κάποιον εξωτερικό χώρο. Στην δεύτερη βρίσκονται στο αμάξι, χωρίς μάσκες, και χαμογελούν.

Κάτω από εκείνη την ανάρτηση η παρουσιάστρια είχε γράψει «Κάποτε σε αυτούς τους δρόμους της Κηφισίας τον πήγαινα βόλτα με το καροτσάκι και ήταν η καλύτερη παρέα και ακόμα είναι! Με χαμόγελα καρδιάς από μάνα και γιο να έχετε μία θετική μέρα».

https://www.instagram.com/p/CNrKA70JZAb/

Τον Οκτώβριο του 2020, ο Άγγελος θέλοντας να ευχηθεί στην Ελένη Μενεγάκη χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της δημοσίευσε μία φωτογραφία τους από την νηπιακή του ηλικία. Στην περιγραφή της δημοσίευσης είχε αναφέρει «Σ’ αγαπώ πολύ και θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου για πάντα».

https://www.instagram.com/p/CG7ZwOAMg5i/

Ελένη Μενεγάκη και Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκαν στη 19χρονη Λάουρα με δύο υπέροχες φωτογραφίες της

Πηγή κεντρικής εικόνας: @elenimenegaki