Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την απόχρωση κραγιόν που ταιριάζει σε όλες -6 ροζ κραγιόν για να διαλέξεις

Η συγκεκριμένη απόχρωση κάνει το χαμόγελο να δείχνει εξαιρετικά λαμπερό και τα δόντια να φαίνονται ακόμα πιο λευκά.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, τα αγαπημένα χρώματα της Ελένης Μενεγάκη, τουλάχιστον στο μακιγιάζ... Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού είναι πιστή στα beauty looks της όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα την δεις, δηλαδή, ποτέ με τολμηρά, πολύχρωμα smokey eyes και σκούρα κραγιόν.

Η Ελένη, αγαπάει τις κλασικές και διαχρονικές επιλογές. Επιλέγει πάντα μία λεπτή, διακριτική μαύρη γραμμή eyeliner που κάνει το βλέμμα της ακόμα πιο διαπεραστικό, ενώ για τα χείλη προτιμάει ροζ και κόκκινες αποχρώσεις. Αν ρίξεις μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις ότι πάντα τα χείλη της έχουν ροζ ή κόκκινους υποτόνους, ποτέ nude!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε τα μαλλιά της ξανθά με πινελιές από τα 90s

https://www.instagram.com/p/C3U_XMMtu8f/

Βρήκε την τέλεια απόχρωση κραγιόν

Αυτή τη φορά, έκανε μία ανάρτηση στην οποία το μακιγιάζ της φαινόταν super fresh και φωτεινό. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα cat eye look, τόνισε τα ζυγωματικά με μία απαλή, pink απόχρωση και για τα χείλη επέλεξε ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Πολύ σωστά, το απαλό ροζ που επέλεξε η Ελένη, δίνει έμφαση στο περίγραμμα των χειλιών και κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη απόχρωση κάνει το χαμόγελο να δείχνει εξαιρετικά λαμπερό και τα δόντια να φαίνονται ακόμα πιο λευκά.

Η Τζένη Θεωνά με cat eye look -3 προϊόντα για να πετύχεις το μακιγιάζ της

432261260_783151976545540_6275935381398623778_n.jpg

@elenimenegaki

Προσοχή! Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα που θα κάνει τα χείλη σου ακόμα πιο σαρκώδη και ζουμερά, θα χρειαστείς ένα μολύβι χειλιών στο ίδιο ακριβώς χρώμα. Το μολύβι χειλιών θα δώσει σχήμα στα χείλη και θα κάνει το κραγιόν σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στην ημέρα.

Extra tip: Για να πετύχεις αυτό το απαλό ροζ της Ελένης, χωρίς να χρειαστεί να επενδύσεις σε άλλο κραγιόν πρόσθεσε λίγο concealer επάνω στα χείλη σου και άπλωσέ το ταμποναριστά (με τα δάχτυλα) μέχρι το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό και... είσαι έτοιμη!

432308329_2811199072362334_2549278020970474411_n.jpg

@elenimenegaki

Παρόλα αυτά, στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε 6 ροζ κραγιόν, στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν της αγαπημένης παρουσιάστριας για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου. Ρίξε μία ματιά...

Baby blue nails: Το μανικιούρ που κάνει τα άκρα να φαίνονται ultra chic