Η Άιρα αποχώρησε από το Survivor αλλά το κοινό είναι έξαλλο με την MVP Ασημίνα που πάει ένωση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Άιρα αποχώρησε από το Survivor αλλά το κοινό είναι έξαλλο με την MVP Ασημίνα που πάει ένωση

Η Ασημίνα κατάφερε να παραμείνει παρά το «πονεμένο» χέρι της και η Άιρα αποχώρησε όπως το ήθελε η κόκκινη ομάδα.

Η χαρά του κοινού με την υποψηφιότητα της Ασημίνας στο Survivor, μετά από δύο μήνες που η Χατζηανδρέου έμεινε εκτός αγώνων, κράτησε λίγο.

Η Ασημίνα έπρεπε να αποδείξει την αξία της (με πολλούς να πιστεύουν πως λόγω του τραυματισμού της δεν θα τα καταφέρει), αλλά όταν έχεις βοήθεια από παντού, μια χαρά πάνε όλα για σένα.

Το φάουλ με την MVP Ασημίνα

Σάκης Κατσούλης: Ο δύο φορές νικητής του Survivor έχει μια εύλογη απορία για το φετινό παιχνίδι

Η Ασημίνα επέλεξε μέχρι και τον στόχο της δοκιμασίας ως MVP. Ναι ναι καλά διαβάσεις. Αυτό ήταν το πρώτο φάουλ που σχολιάστηκε από τους fans του ριάλιτι, καθώς πώς μπορεί η Ασημίνα να θεωρηθεί MVP ανάμεσα στην Χρύσα, Δώρα και Άιρα, όταν έχει να παίξει τόσο καιρό, ενώ τα στατιστικά των κοριτσιών έχουν διαμορφωθεί με βάση την απόδοσή τους μετά από τόσους αγώνες όλο αυτό το διάστημα;

Προς τιμήν της βέβαια, η Ασημίνα διάλεξε ίσως τον πιο απλό στόχο που υπάρχει στο ριάλιτι επιβίωσης, για να μην δυσκολέψει καμία αντίπαλή της- και τον εαυτό της φυσικά.

Η παραμονή της Ασημίνας και η fake στεναχώρια για την Άιρα

Το δεύτερο που παρατήρησαν πολλοί σε αυτή την αρκετά ενδιαφέρουσα μονομαχία ήταν το γεγονός πως η τραυματισμένη Ασημίνα μπόρεσε να αγωνιστεί μια χαρά, περνώντας μάλιστα πολύ γρήγορα τα εμπόδια της πίστας και καταφέρνοντας να παραμείνει «στέλνοντας» την Άιρα στην τελική μονομαχία με την Χρύσα.

Μάλιστα, η ίδια και πάλι σήκωσε και με τα δυο της χέρια την Δώρα όταν κατάφερε κι εκείνη να παραμείνει.

Survivor: Ο Γκιουλέκας νιώθει ξένος στην τοποθεσία «κόκκινη ομάδα» και ο James ψάχνει νέα κλίκα

Και όχι μόνο.

Η Ασημίνα και η κόκκινη ομάδα ενώ όλη τη βδομάδα είχαν μιλήσει για «βαρίδια» που πρέπει η ομάδα τους να αποβάλλει για να δυναμώσουν - αναφερόμενοι στην Δώρα και την Άιρα - κατά τη μονομαχία της δεύτερης με την Χρύσα, την υποστήριξαν και κατόπιν ήταν βαθιά στεναχωρημένοι με την ήττα και αποχώρησή της.

Η Ασημίνα μάλιστα, έβαλε και τα κλάματα.

Όλη αυτή η υπερβολή στη συμπεριφορά και της Ασημίνας και της υπόλοιπης ομάδας έκαναν το Twitter/X να ξεσπάσει, με πολλούς να μιλούν για fake συμπεριφορές που σε μια παίκτρια τόσο ευγενική όσο ήταν η Άιρα δεν άξιζαν.

Πάντως, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε μετά την ένωση πώς θα κινηθούν οι δυο ομάδες, αφού οι πιο αδύναμοι παίκτες τελειώνουν σιγά σιγά.