Σάκης Κατσούλης: Ο δύο φορές νικητής του Survivor έχει μια εύλογη απορία για το φετινό παιχνίδι

Πατούλια Κατερίνα
Σάκης Κατσούλης: Ο δύο φορές νικητής του Survivor έχει μια εύλογη απορία για το φετινό παιχνίδι

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναρωτιούνται δίκαια: τι συμβαίνει με τους «κουρασμένους» παίκτες στο φετινό Survivor;

Έχεις Survivor από το 2017 ως σήμερα; Έχεις δει Survivor 2021, να παίζουν οι παίκτες με σπασμένα δάχτυλα, πληγές και πυρετό; Έχεις παρακολουθήσει Survivor All Star, να τρέχουν οι celebs αδιάκοπα σε 9 και 10 run που τόσα run μαζεμένα δεν τα λες και λίγα και τους δικαιολογείς και το φαγητό που έφαγαν κρυφά.

Βαρίδια και φελλοί παρέα στην Ένωση:

Και φτάνουμε στο 2024 που ομάδα παικτών βασική δεν μπαίνει κάθε μέρα για να παίξει. Θέλουν και 12 run σε κάθε αγώνα βλέπεις.

Έφτασε η Σταυρούλα, η υπερ- παίκτρια του 2023, να διαμαρτύρεται για την αντίπαλη ομάδα και για τους παίκτες που δεν παίζουν. Φτάσαμε να προσπαθούν οι δύο αντίπαλες ομάδες να χάσουν για να ορίσουν τελικά το φύλο των παικτών που θα πάρουν μέρος στην μονομαχία που θα κρίνει την αποχώρηση της εβδομάδας.

Κοντεύουμε στην ένωση των δύο ομάδων και απορούμε ποιοι θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν στο πάρτι κι αν θα έχουν εντολή γιατρού για να εμφανιστούν στο πάρτι αυτό.

Σε όλο αυτό το κλίμα, του φετινού Survivor, ο Σάκης Κατσούλης, δις νικητής του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο απόρησε εύλογα για το αν αυτό που βλέπουμε φέτος είναι Survivor.

Σάκης και Μαριαλένα παρακολούθησαν το χτεσινό επεισόδιο και θυμήθηκαν και το 2021 και το All Star όπου όλοι έπαιζαν τραυματισμένοι, μετά από βραδιά εμετών όλο το βράδυ ενώ ο Σάκης έπαιρνε νίκες με σπασμένα δάχτυλα, χωρίς να χάνει run για run.

«Αυτό που βλέπω δεν το έχω ξαναδεί. Ποιος παίζει; Ψάχνω να βρω ποιος παίζει στον πάγκο», είπε ο Κατσούλης και η Μαριαλένα θυμήθηκε τους τραυματισμούς τους ενώ ο Σάκης συμπλήρωσε:

«Πλευρά ραγισμένα, δάχτυλα σπασμένα, εσύ έκανες εμετούς ως της 7 το πρωί και μετά έπαιζες».

Σάκης Κατσούλης: Η λιτή ζωή και η ονομαστική γιορτή του νικητή του Survivor All Star στο πάρκο

Ήταν ο νικητής του Survivor 2021 και 2023 εκείνος, που εξέφρασε την αντίθεσή του και στην αρχή του φετινού Survivor για την επιστροφή ορισμένων παικτών στον Άγιο Δομίνικο τονίζοντας:

«Για μένα το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει μια ροή, να συνεχίσει, να βγούνε και άλλοι παίκτες για να δούμε νέα πρόσωπα. Από παλιούς μπήκε η Κατερίνα (σ.σ. Δαλάκα) και ο Αλέξης (σ.σ. Παππάς), δεν μπορώ όμως να πω κάτι γιατί ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις και πέρσι η Κατερίνα έφυγε με έναν τρόπο περίεργο, οπότε θεώρησε η ίδια ότι πρέπει να ξαναμπεί και να αποδείξει, αυτό νομίζω πως είπε και στο τρέιλερ της.

Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία από μόνος του και πραγματικά ανυπομονώ να τον ξαναδώ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας ρόλος, το έχει πει και ο ίδιος, η δουλειά του είναι ηθοποιός οπότε δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος».

Survivor: Η Σταυρούλα μιλάει για στημένο ματς και ο Γκιουλέκας ρίχνει κεραυνούς και για τους Μαχητές