Survivor: Ο Γκιουλέκας νιώθει ξένος στην τοποθεσία «κόκκινη ομάδα» και ο James ψάχνει νέα κλίκα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Γκιουλέκας νιώθει ξένος στην τοποθεσία «κόκκινη ομάδα» και ο James ψάχνει νέα κλίκα

Καμία οικειοθελής αποχώρηση και η «ρώσικη» ρουλέτα συνεχίζεται πριν την ένωση, αφού ακόμα δεν «κλείδωσε» το φύλο της μονομαχίας.

Μπορεί το τρέιλερ του επεισοδίου του Survivor που παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της 8ης Απριλίου να είχε αφήσει υπονοούμενα για οικειοθελή αποχώρηση της Ασημίνας μιας και ο τραυματισμός στο χέρι της την ταλαιπωρεί ακόμα και δεν μπορεί να παίξει στο 100% στα αγωνίσματα, τελικά όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες και όλα «φωνάζουν» χωρισμό

Η Ασημίνα παραμένει στο παιχνίδι

Η ίδια συνεχίζει κανονικά στο παιχνίδι, μετά και την ψυχολογική στήριξη που έλαβε από τους συμπαίκτες της αλλά και από τον James - κάτι που κανείς δεν περίμενε λόγω της κόντρας που έχουν όλο αυτό το διάστημα. Ίσως βέβαια, ο παίκτης των Μπλε βλέποντας πως η Ασημίνα θα παραμείνει μέχρι την ένωση ήθελε να έχει άλλον ένα σύμμαχο. Να σου θυμίσω άλλωστε, πως στην κόντρα του Φάνη με τον Χριστόφορο, ο ίδιος πήρε το μέρος του παίκτη της Κόκκινης ομάδας. Όχι φανερά μεν, στην ατομική του συνέντευξη λέγοντας πως ο Γκιουλέκας - ο κολλητός του στον φετινό κύκλο - του είπε πως ο Χριστόφορος είναι καλό παιδί και κάνουν παρέα.

Ο Χριστόφορος ξέσπασε για τα πτυχία και την περιουσία του Φάνη και το Twitter/X τον δίκασε

Όπως και να 'χει, η Ασημίνα βάζει πλώρη για την ένωση κι ίσως μετά από εκεί αποφασίσει πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι. Άλλωστε, η αμοιβή που παίρνουν οι παίκτες για κάθε βδομάδα παραμονής τους είναι υπέρ το δέον καλή και κανείς δεν θα ήθελε να φύγει πριν την ώρα του.

Βέβαια, αυτό σημαίνει, όπως είπε και ο Σάββας Γκέντσογλου, πως εφόσον η ίδια θέλει να συνεχίζει να μπαίνει στα αγωνίσματα, δεν θα μπορεί να ασκήσει «βέτο» στο ποια αντίπαλη από την Μπλε ομάδα θα την διαλέγει στους αγώνες. Δεν μπορεί δηλαδή η Ασημίνα να εκνευρίζεται με την Χι Σταυρούλα που θα την επιλέξει στον αγώνα ασυλίας και μπορεί να την κερδίσει. Άλλωστε ακόμα και στην περίπτωση του Σάββα Γκέντσογλου- όταν εκείνος επέστρεψε στους αγώνες μετά τον τραυματισμό του- οι Κόκκινοι τον έβαλαν να παίξει με τον Γιώργο Γκιουλέκα, που είναι ο πιο δυνατός τους παίκτης.

Survivor: Η Ιωάννα αποχώρησε αλλά ο James οργανώνει στρατηγική για την ένωση

Η συμπεριφορά των Κόκκινων προς τον Γκιουλέκα και ο 2ος υποψήφιος

Σε άλλα νέα η Κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει τον 2ο αγώνα ασυλίας με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα να φέρνουν τον τελικό πόντο. Βέβαια η Κόκκινη ομάδα πανηγύριζε μόνο το όνομα της Δαλάκα, παρότι ο Γκιουλέκας ήταν αυτός που έριξε τον τελευταίο στόχο.

Κάπως έτσι, ο Γκιουλέκας, όπως πρόσεξε και το κοινό στο Twitter/X, επιβεβαιώθηκε για όσα είχε πει για την Κόκκινη ομάδα και τη στήριξη που δεν νιώθει, παρότι πολλές φορές έχει φέρει τον τελικό πόντο σε ασυλίες.

Πάντως, οι Μπλε πήγαν στο συμβούλιο και η κάλπη «έδειξε» τον Θοδωρή Τουρκογιώργο. Δεδομένου ότι από τον πρώτο αγώνα ασυλίας είχε προκύψει ως προτεινόμενη η Άιρα, το φύλο της μονομαχίας μένει ανοιχτό και θα ξεκαθαρίσει μετά τον 3ο αγώνα. Σύμφωνα με το τρέιλερ κάποιοι από τους Μπλε (James και Σταμάτης) φοβούνται να πάνε σε αντρική μονομαχία λίγες μέρες πριν την ένωση.