Η μικρότερη κόρη της Brooke Shields, Grier έκλεισε τα 18 και είναι ολόιδια με τη μαμά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η μικρότερη κόρη της Brooke Shields, Grier έκλεισε τα 18 και είναι ολόιδια με τη μαμά της

Η Brooke Shields ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της δημοσιεύοντας διάφορες κοινές φωτογραφίες τους που αποδεικνύουν πως το «μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά». Δεν είναι η μόνη διάσημη ωστόσο, που μοιάζει τόσο με την κόρη της.

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για την ηθοποιό Brooke Shields, μιας και η μικρότερη κόρη της έχει γενέθλια. Η Grier Hammond, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, έκλεισε τα 18 και η Χολιγουντιανή ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram με ευχές και διάφορες κοινές τους φωτογραφίες.

«Δεν έδωσα μάχη, πάγωσα εντελώς»: Η Brooke Shields αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 22 της

«Το κοριτσάκι μου έγινε 18! Λατρεύω να είμαι η μαμά σου και να βλέπω την υπέροχη γυναίκα που γίνεσαι. Χαρούμενα χρυσά γενέθλια Grier! Σ' αγαπώ!»

https://www.instagram.com/p/C56acdGRQx8/

Φυσικά οι followers της πέρα από τις ευχές για την Grier, τόνισαν στα σχόλιά τους πόσο μοιάζει μαμά και κόρη. Και η αλήθεια είναι πως αν ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες τους στην gallery Που ακολουθεί πιο κάτω, η ομοιότητά τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η Brooke Shields βέβαια, δεν έχει αποκτήσει μόνο την Grier με τον σύζυγό της, Chris Henchy, αλλά και την Rowan Frances που είναι 20 χρονών.

brookeshields_1678315535_3054254539997773070_569304980.jpg

Η Grier είναι ήδη σε πρακτορείο μοντέλων και φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς της, αφού η Brooke Shields είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως παιδί μοντέλο, εγκαταλείποντας τον χωρο του modelling το 1983 για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο και να ασχοληθεί αργότερα με την υποκριτική. Άλλωστε, οι ρόλοι της στις ταινίες Pretty Baby, Γαλάζια Λίμνη και Ατέλειωτη Αγάπη την έκαναν ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η ηθοποιός βέβαια, σε συνέντευξή της έχει πει πως έχει κάποιες ανησυχίες σχετικά με τον χώρο που επέλεξε να ασχοληθεί η κόρη της κι αυτό διότι τα πράγματα, όπως είπε είναι τελείως διαφορετικά στον χώρο του modelling απ' όταν ασχολήθηκε εκείνη.

"Οι κανόνες έχουν αλλάξει από τότε που ήμουν εγώ μοντέλο" είχε πει η 58χρονη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο "Live with Kelly and Mark” την Πέμπτη. «Το πάλεψα για πολύ καιρό. Είναι τόσο διαφορετική βιομηχανία τώρα, όμως, από ό,τι ήταν πριν» κατέληξε.

Reunion μετά από 42 χρόνια για την Brooke Shields και τον συμπρωταγωνιστή της από τη Γαλάζια Λίμνη

Βασική προϋπόθεση για να συμφωνήσει η Brooke Shields στο να ασχοληθεί η κόρη της με τη μόδα ήταν το να εγγραφεί και στο Κολέγιο. Kάπως έτσι, η ηθοποιός συμφώνησε στο να προχωρήσει με το modelling.

«Έπρεπε τελικά να ενδώσω και να πω ότι αν είναι να το κάνεις αυτό πρώτον δεν θα είμαι ο μάνατζέρ σου. Θα είσαι με ένα πρακτορείο. Θα πρέπει να έχεις μια εξαιρετική ηθική εργασίας. Δεν θα είναι εύκολο και θα με ακούς. Αυτοί είναι οι κανόνες μου και θα πρέπει να πας στο Κολλέγιο» είχε πει η Brooke Shields στην Grier.

https://www.instagram.com/p/C3L-HT7rhOB/

Όσο για το τι συμβουλή έχει δώσει και στις δύο της κόρες η Brooke Shields είχε πει στα βραβεία Glamour: «Μην κάνεις τον εαυτό σου μικρό για να ευχαριστήσεις άλλους ανθρώπους, για να κάνεις τους άλλους να νιώθουν άνετα. Μην αφήσεις κανέναν άλλο να σου το κάνει αυτό, γιατί πιστέψέ με θα συνεχίσει να προσπαθεί (να σε κάνει να νιώσεις μικρός)».

brookeshields_1678315535_3054254539997937261_569304980.jpg

5 Ελληνίδες μαμάδες που μοιάζουν απίστευτα με τις κόρες τους

Δεν είναι μόνο η Brooke Shields που μοιάζει τόσο με την κόρη της. Και στη χώρα μας υπάρχουν διάσημες μαμάδες που οι κόρες τους είναι η μικρή εκδοχή τους.

Η 25χρονη Αφροδίτη Λιάντου μοιάζει πάρα πολύ τη μαμά της, Εβελίνα Παπούλια θυμίζοντας μάλιστα, και την εποχή που πρωταγωνιστούσε εκείνη στους Δυο Ξένους. Η Αφροδίτη ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της, αφού ασχολείται με την υποκριτική (έπαιζε στη Γη της Ελιάς) και έχει και το δικό της brand με τσάντες.

Η 20χρονη Μελίνα Νικολαΐδη από την άλλη είναι ίδια με την Δέσποινα Βανδή όταν ξεκινούσε τα βήματά της στο τραγούδι. Η ίδια σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο, παρότι έχει επίσης πολύ ωραία φωνή σύμφωνα με στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η τραγουδίστρια στα social media της.

Μπορεί η Λυδία Παπαγιάννη να είναι μόλις 14 χρονών κι όμως η ομοιότητά της με την Αγγελική Δαλιάνη είναι αναμφισβήτητη.

H 22χρονη Φαίδρα, επίσης μοιάζει με τη μαμά της, την Βάνα Μπάρμπα και ενώ είχε ασχοληθεί με το modelling, αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στις σπουδές της.

Τέλος, η μεγαλύτερη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, η 23χρονη Νεφέλη είναι ίδια η μαμά ης, ιδιαίτερα απ' όταν επέστρεψε στο καστανό χρώμα μαλλιών μιας και για αρκετό καιρό είχε δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στο ξανθό. Η Νεφέλη έχει τελειώσει τις σπουδές της στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Bath της Αγγλίας.