Reunion μετά από 42 χρόνια για την Brooke Shields και τον συμπρωταγωνιστή της από τη Γαλάζια Λίμνη

Reunion μετά από 42 χρόνια για την Brooke Shields και τον συμπρωταγωνιστή της από τη Γαλάζια Λίμνη

Μόλις στα 14 της χρόνια, η Shields έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την «Γαλάζια Λίμνη». Η ταινία έμεινε στην ιστορία, αλλά χρειάστηκε να περάσουν 42 χρόνια για να κάνει reunion με τον συμπρωταγωνιστή της Christopher Atkins. 

Η ταινία «Γαλάζια λίμνη» έμελλε να καθορίσει μία ολόκληρη κινηματογραφική εποχή, μετά την προβολή της το 1980. Σε αυτήν, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο η Brooke Shields μόλις στα 14 χρόνια. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου για να συναντήσει ξανά τον συμπρωταγωνιστή της, Christopher Atkins και η κοινή τους συνέντευξη, αποκάλυψε πολλά για εκείνη την εποχή και την συνεργασία τους.

https://www.instagram.com/p/CmZj_1pr4fN

Η σωσίας στις γυμνές σκηνές

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά στο podcast «iHeartRadio Now What?» για να νοσταλγήσουν το κοινό κινηματογραφικό τους παρελθόν. Από την «Γαλάζια λίμνη» είχαν γίνει viral οι πιο τολμηρές σκηνές, των δύο ανήλικων ως ναυγοί σε ένα νησί, που όχι μόνο ερωτεύονται, αλλά αποκτούν μαζί και ένα παιδί. Οι σκηνές αυτές είχαν προκαλέσει την κριτική, ειδικά επειδή η Brooke Shields ήταν ανήλικη.

Όπως όμως εξήγησε και στην συνέντευξή της με τον Christopher Atkins, για αυτές τις σκηνές, είχε σωσία: «Δεν μπορούσα τότε να τις βλέπω αυτές τις σκηνές. Σε πολλές, είχαν χρησιμοποιήσει την σωσία μου. Φορούσαμε μικρές λωρίδες ρούχων και τα μαλλιά μου, ήταν κολλημένα με ταινία στο σώμα μου για να καλύψουν το στήθος μου, το οποία ούτως ή άλλως ήταν πολύ μικρό».

Η ηθοποιός που έγινε περιζήτητη μετά από αυτή την ταινία, θυμήθηκε πως οι παραγωγοί της ταινίας, ήθελαν απεγνωσμένα οι δύο νέοι να γίνουν ζευγάρι και εκτός ταινίας (προφανώς για διαφημιστικούς λόγους) με τον Christopher να συμπληρώνει πως: «Μάλλον ήταν καλό για την ταινία, γιατί αυτό ήταν το ζητούμενο. Η χημεία μεταξύ μας ήταν εκπληκτική. Η αθωότητα που βγήκε στην ταινία, την έκανε ακόμη καλύτερη».

Οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν διάφορες ιστορίες από τα γυρίσματα σε ένα από τα νησιά Φίτζι. Κυρίως για τα προβλήματα που συνάντησαν λόγω καιρού, από τους τραυματισμούς και τα τσιμπήματα που είχαν από διάφορα ζώα και παραδέχτηκαν και οι δύο ότι δύσκολα θα γυρίζονταν μία τέτοια ταινία την σημερινή εποχή.

https://www.instagram.com/p/CiBbR5csVn2

Η Shields χρειάστηκε να διαχειριστεί σε μία τρυφερή ηλικία την ξαφνική δημοσιότητα όπως και ο Atkins, ο οποίος όμως αντιμετώπισε και διάφορα προβλήματα με τον εθισμό του στο αλκοόλ και δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιομνημόνευτο κινηματογραφικά μετά από αυτή την ταινία.