Ποια είναι πραγματικά η Μαίρη Μηνά στην Παραλία και που θα καταλήξει η κόντρα με την Μπέτυ Λιβανού;

Κατερίνα Μπούσιου
Ποια είναι πραγματικά η Μαίρη Μηνά στην Παραλία και που θα καταλήξει η κόντρα με την Μπέτυ Λιβανού;

Το κοινό και πιστοί φανς της Παραλίας έχουν βρει την απάντηση αλλά δεν γνωρίζουν ακόμη ότι οδεύουμε σε μεγαλύτερη σύγκρουση. 

Στην Παραλία έχουμε εξελίξεις και αναμένονται και άλλες τις οποίες δε φανταζόμασταν. Η οικογένεια Αρχοντάκη είναι στο επίκεντρο με την προσπάθεια που κάνει ο Διονύσης και η Νικολίνα να καλύψουν μυστικά και εγκλήματα. Απέκτησαν ήδη μία νέα εχθρό, τη Μαίρη και είναι η ώρα να σκεφτούν για το αν είναι πραγματικά επικίνδυνη και πώς μπορούν να προφυλαχθούν. Στα προσεχή επεισόδια θα κριθεί και η ζωή του Λοΐζου. Τα πλάνα από το νέο τρέιλερ προκάλεσαν ερωτηματικά.

https://www.instagram.com/reel/C5yVDXyNOt2/

Η Ελένη γίνεται ο νέος κίνδυνος του χωριού

Πριν πάμε στα μελλούμενα της Παραλίας, ας δούμε τα τρέχοντα. Το νέο τρέιλερ με το επεισόδιο της Δευτέρας το οποίo παίχτηκε μετά τους τίτλους τέλους του επεισοδίου της Πέμπτης, καταρχάς αφήνει την υπόνοια από την αντίδραση της Ελένης, πως ο Λοΐζος μπορεί και να πέθανε, μετά την επίθεση που δέχθηκε. Δεν νομίζουμε όμως ότι ήρθε ακόμη το τέλος του ρόλου του Δημοσθένη Παπαδόπουλου, αν και πολλοί φανς υποστηρίζουν το αντίθετο. Λες να ζήσουμε τέτοια μεγάλη ανατροπή;

Η τολμηρή σκηνή Ναυπλιώτου - Μοθωναίου στην Παραλία έγινε viral ενώ έρχεται μία μεγάλη ανατροπή

Η ήσυχη Ελένη έχει μετατραπεί σε άλλον άνθρωπο. Το έχεις ήδη διαπιστώσει αν παρακολουθείς τη σειρά, αλλά θα γίνει και χειρότερη. Η ηθοποιός Κατερίνα Λυπηρίδου που την υποδύεται έχει μία ωραία μεταστροφή στον ρόλο της. Θα διεκδικήσει να πάρει τη θέση του άντρα της ως κοινοτάρχης στα Μάταλα. Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό σημαίνει πως ο Παππαγιαννάκης που είναι αδελφός της, θα είναι ευκολότερο να πάρει την τελική του εκδίκηση από τον Διονύση, δρώντας στο παρασκήνιο.

Όμως άλλο είναι το μεγάλο ζητούμενο για την Μπέττυ Λιβανού. Και αυτή είναι η Μαίρη, η ψυχίατρος του Δημητρού η οποία τον επηρεάζει. Ήδη ήρθε σε κόντρα μαζί της και αναμένεται και συνέχεια. Μαζί με τον Διονύση η Νικολίνα θα παρακολουθεί τις κινήσεις της. Γιατί αν καταφέρει να ξεκλειδώσει εκείνη τον Δημητρό θα μάθει για όλες τις δολοφονίες.

Αλλά ποια είναι η Μαίρη τελικά που υποδύεται η Μαίρη Μηνά; Από τις αντιδράσεις της κάθε φορά που αναφέρεται το όνομα της Βιολέτας (που αγαπούσε ο Δημητρός και δολοφονήθηκε) όλοι πια έχουμε καταλάβει πως πιθανόν να είναι η κόρη της. Και κόρη του Δημητρού κατά συνέπεια; Το Twitter/X δίνει ξεκάθαρη απάντηση.

Το σίγουρο είναι πως ο κλοιός σφίγγει γύρω από την Νικολίνα. Ο Νικήτας αποτελεί για εκείνη έναν ακόμη κίνδυνο. Αλλά θα είναι ικανή να του κάνει κακό; Ή θα την προλάβουν οι εξελίξεις; Οι τελευταίες πληροφορίες υποστηρίζουν το δεύτερο.