H Lana πριν την Lana Del Rey: Elizabeth Woolridge Grant

H Lana πριν την Lana Del Rey: Elizabeth Woolridge Grant

#throwback #wednesday έτσι γιατί μας έπιασε να κάνουμε ανασκαφή στο παρελθόν

Το πραγματικό όνομά της είναι Elizabeth Woolridge Grant και το ψευδώνυμο Lana Del Rey που την έκανε διάσημη ήταν ένα nickname που σκέφτηκε ο παραγωγός της, μαζί με όλη τη μεταμόρφωσή της για να θυμίζει σταρ παλιού Hollywood. Γεννήθηκε το 1986.

Ένας συνδυασμός της στάρλετ του Hollywood, Lana Turner και του κλασικού μοντέλου της Ford, Del Rey. Η ίδια λέει πως εμπνέεται από την Britney Spears και τον Eminem μέχρι και τον Curt Cobain και τους Doors. Μεγάλη της λατρεία που προσπαθεί να ενσωματώσει στα κομμάτια της η hip hop.

Ως έφηβη αντιμετώπισε πρόβλημα αλκοολισμού και έχει δηλώσει πως το αλκοόλ ήταν ο πρώτος της έρωτας. Στα 18 της δηλαδή το 2004, μετακόμισε στην Νέα Υόρκη και τραγουδούσε σε πιάνο μπαρ και ανοιχτά καραόκε ενώ μία περίοδο ζούσε σε ένα parking με τροχόσπιτα στο New Jersey, παρότι προέρχεται από πλούσια οικογένεια που εν τέλει χρηματοδότησε αδρά το όνειρό της, μόλις κατάλαβαν ότι ίσως και να τα καταφέρει.

Η Lizie Grant, δεν ήταν πάντα το κορίτσι με τα φουσκωμένα σέξι χείλη, τα ανοδικά φρύδια, τη γαλλική μυτούλα και το boho grunge vintage στυλ. Mια περιήγηση την παραπάνω gallery θα μας θυμίσει ό, τι με μανία προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε. Την αγαπάμε πάραυτα.

Διαβάστε ακόμη:

Τη μισεί ο κομμωτής της; Ποια star εμφανίστηκε με αυτά τα... άθλια extensions;

Ο αινιγματικός αρραβώνας της Lana Del Rey