Πού πήγε ο πρίγκιπας Harry μετά την κηδεία του παππού του (και όχι, δεν επέστρεψε στη Meghan)

Πού πήγε ο πρίγκιπας Harry μετά την κηδεία του παππού του (και όχι, δεν επέστρεψε στη Meghan)

Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν ταξίδεψε για το σπίτι του στην Αμερική.

Όπως όλα δείχνουν ο πρίγκιπας Harry δεν επέστρεψε με όλους τους υπόλοιπους στο κάστρο του Windsor. Πολλοί πίστευαν πως μετά την συνομιλία που είχε με τον αδερφό του William, στο τέλος της τελετής, θα περνούσαν μαζί το υπόλοιπό της ημέρας. Θα ήταν ευκαιρία εξάλλου να μιλήσουν ιδιωτικά, χωρίς τα βλέμματα των φωτογράφων, λύνοντας -ίσως- τις όποιες διαφωνίες τους με ειρηνικό τρόπο.

Η Kate Middleton ήταν εκείνη που έσπασε τον πάγο και θέλησε να φέρει πιο κοντά τα δύο αδέρφια. Η ιδιαίτερη αδυναμία που έχει εξάλλου στον Harry, είναι γνωστή και η συνάντησή τους στην κηδεία του παππού τους ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να έρθουν και οι 3 πιο κοντά.

Πού πήγε όμως ο Harry μετά την τελετή και ποιος ήταν ο σκοπός του;

Όπως πιστεύεται ο δούκας του Sussex δεν μετέβη στο κάστρο αλλά επέστρεψε στο Frogmore Cottage. Όλοι γνωρίζουμε πως έσπασε την καραντίνα των υποχρεωτικών 10 ημερών, καθώς ταξίδεψε την περασμένη Κυριακή από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, για την κηδεία που πραγματοποιήθηκε χθες στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Οι κυβερνητικοί κανόνες ορίζουν ότι πρέπει να συνεχίσει την απομόνωσή του κανονικά, έτσι όλοι πιστεύουν πως ο πρίγκιπας επέστρεψε εκεί όπου έμενε από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη Μεγάλη Βρετανία,στο Frogmore Cottage. Τα σχέδια για ολονυκτία στο Κάστρο του Windsor θεωρείται ότι δεν υφίστανται, αν και μια πηγή ανέφερε ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος ήταν σαφώς φορτισμένος συναισθηματικά πριν και κατά τη διάρκεια της τελετής, σκόπευε να περάσει λίγο χρόνο με τον μικρότερο γιο του, ίσως και να πάνε μαζί μια βόλτα.



Κάποιοι είπαν πως «ο Κάρολος θα έκανε μια βόλτα γύρω από το Windsor με τον Harry για να περάσει λίγο χρόνο μαζί του». Ωστόσο, θεωρείται ότι ο Harry θέλει να επιστρέψει στην Αμερική για να είναι μαζί με τη Meghan, η οποία είναι ήδη 7 μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και ανησυχεί για την κατάστασή της.

Θα μπορούσε όμως να πετάξει πίσω στο Λος Άντζελες ήδη από σήμερα; Η Telegraph ανέφερε: «Ο Δούκας του Sussex πιστεύεται ότι έμεινε στο εξοχικό σπίτι του στο Frogmore», που ήταν η παλιά κατοικία του όπου ζούσε με τη σύζυγό του, πριν το μεγάλο Megxit!