Ο πρίγκιπας Αλβέρτος βγήκε ραντεβού με τη Sharon Stone- Τι συμβαίνει με τη Charlene;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος βγήκε ραντεβού με τη Sharon Stone- Τι συμβαίνει με τη Charlene;

Η πριγκίπισσα Charlene βρίσκεται ακόμη στη Νότιο Αφρική.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό εμφανίστηκε με τη Sharon Stone στην πρεμιέρα του James Bond: No Time to Die στο Monte Carlo το βράδυ της Τετάρτης (29/9), ενώ η σύζυγός του πριγκίπισσα Charlene βρίσκεται ακόμη στη Νότια Αφρική.

Ο 60χρονος πρίγκιπας και η 63χρονη ηθοποιός χαιρετήθηκαν με ένα φιλικό φιλί στο μάγουλο και μιλούσαν καθώς πόζαραν για φωτογραφίες έξω από το casino του Monte Carlo. Η Sharon Stone λέει πως είναι πολύ καλοί φίλοι με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, τον επικεφαλής του πριγκιπικού οίκου Grimaldi του Μονακό.

AP20079540123141

Οι έξοδοι της Sharon Stone με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Η φιλία τους ίσως είναι ένας από τους λόγους που η Hollywood star συνόδευσε τον Αλβέρτο, όχι σε ένα, αλλά σε δύο event αυτή την εβδομάδα, μπαίνοντας αυτόματα στο στόχαστρο για ερωτήσεις που αφορούσαν την «υγεία» του γάμου του Αλβέρτου με τη Charlene.

Η Sharon, η οποία μοιάζει τρομερά με τη Charlene με τη λεπτεπίλεπτη φιγούρα της και τα ξανθά μαλλιά της, έδειχνε κομψή με ένα λαμπερό κοκτέιλ φόρεμα και ασορτί γόβες.



Ο πρίγκιπας Αλβέρτος σπάει τη σιωπή του και μιλά για τις φήμες χωρισμού με τη Charlene(photos&video)

Το post της Charlene στο Instagram

To πρωί της Πέμπτης (30/9) και αφού έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες, η Charlene, η οποία μοιράζεται τα εξάχρονα δίδυμα Gabriella και Jacques με τον Αλβέρτο, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram προωθώντας τη φιλανθρωπική της δράση κατά της λαθροθηρίας.


https://www.instagram.com/p/CUcUZ1mAwOY

Η μητέρα των δύο παιδιών βρίσκεται στη Νότια Αφρική, ενώ συνεχίζει να αναρρώνει από μια διαδικασία για τη θεραπεία της λοίμωξης του αυτιού, της μύτης και του λαιμού που προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη χώρα νωρίτερα αυτό αυτή τη χρονιά.

Δεν βρίσκεται στο Μονακό από τον Ιανουάριο και δεν αναμένεται να επιστρέψει μέχρι κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Έχει χάσει μια σειρά από εκδηλώσεις υψηλού ενδιαφέροντος, όπως το Grand Prix του Μονακό και το ετήσιο Rose Ball, καθώς και τις δύο εκδηλώσεις που έχει παρακολουθήσει ο Αλβέρτος μαζί με τη Sharon Stone.



Οι φήμες για τον χωρισμό του Αλβέρτου με τη Charlene

Μετά τη διπλή έξοδο Αλβέρτου-Sharon Stone τα γαλλικά περιοδικά έχουν πάρει φωτιά, και κάνουν λόγο για χωρισμό ανάμεσα στον πρίγκιπα και τη Charlene.

Κανείς από τους δύο δεν επιβεβαιώνει την είδηση αυτή, όμως οι έξοδοί του με τη Sharon, ολοένα και πληθαίνουν.