Η Kate Middleton αφηγείται το αγαπημένο της παραμύθι σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton αφηγείται το αγαπημένο της παραμύθι σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση

Η Kate Middleton πήρε το αγαπημένο της παραμύθι ανά χείρας και θα το απαγγείλει για όλα τα παιδιά, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Η Kate Middleton είναι μια τρυφερή και αφοσιωμένη μαμά τριών παιδιών στα οποία λατρεύει να διαβάζει παραμύθια προτού κοιμηθούν.
Και αυτή την αγαπημένη της μαμαδίστικη συνήθεια θα την δούμε και στην τηλεόραση. Μην πάει όμως το μυαλό σου πως η δούκισσα του Cambridge θα μας δείξει πώς είναι να διαβάζεις με πιτζάμες παραμύθι στα πριγκιπόπουλα μέσα στο Παλάτι.

Η Kate σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση

Σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, η Middleton θα κάνει μια guest εμφάνιση CBeebies Bedtime του BBC μια κλασική παιδική εκπομπή στην οποία διάσημοι αναλαμβάνουν τον ρόλο αφηγητή σε παραμύθι.


https://www.instagram.com/p/CZtQn1aoHMj

Το παραμύθι που θα αφηγηθεί η Kate

Η Kate έβαλε το αγαπημένο της ζιβάγκο πουλόβερ και πήρε στα χέρια της το βιβλίο «Η κουκουβάγια που φοβόταν το σκοτάδι» και στον νέο της αυτό ρόλο, θα δούμε την 40χρονη Middleton στις 13 Φεβρουαρίου.

Η διευθύντρια του τμήματος Παιδιών και Παιδείας του BBC, Patricia Hidalgo τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη που έχουμε μαζί μας την Δούκισσα για να διαβάσει μια CBeebies ιστορία στην 20η επέτειο της εκπομπής μας. Ανυπομονώ να την δω να αφηγείται με τον δικό της τρόπο αυτό το κλασικό παραμύθι και πιστεύω πως και το κοινό μας ανυπομονεί».

Κι όμως, δεν είναι το τένις! Η Kate Middleton αποκάλυψε ποιο χόμπι λατρεύουν οι γιοι της



Το εν λόγω παραμύθι αφηγείται την ιστορία της μικρής κουκουβάγιας που ξεπέρασε τον φόβο της και όπως τόνισε το Παλάτι, εναρμονίζεται με την Εβδομάδα Πνευματικής Υγείας των Παιδιών που έχει ως σύνθημά της το «Να μεγαλώνουμε μαζί» φέτος.

Η δούκισσα του Cambridge έχει έτσι κι αλλιώς συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής των παιδιών από τα πρώτα χρόνια ζωής τους, ειδικά μέχρι την ηλικία των πέντε με το project 5 under 5. Τις συμβουλές που έχει λάβει η Kate τις έχει άλλωστε χρησιμοποιήσει και στην ανατροφή των τριών παιδιών της με τον William, του 8χρονου σήμερα George, της 6χρονης Charlotte και του τρίχρονου πρίγκιπα Louis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ