Κι όμως, δεν είναι το τένις! Η Kate Middleton αποκάλυψε ποιο χόμπι λατρεύουν οι γιοι της

Κι όμως, δεν είναι το τένις! Η Kate Middleton αποκάλυψε ποιο χόμπι λατρεύουν οι γιοι της

Μπορεί να πίστευες ότι λόγω της αγάπης της Kate Middleton στο τένις θα ακολουθήσουν και τα παιδιά της τα χνάρια της, όμως φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τουλάχιστον για τους Πρίγκιπες George και Louis!

Όλοι το ξέρουν ότι η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William λατρεύουν το τένις. Σε κάθε ευκαιρία, μάλιστα, το royal ζευγάρι ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα και παρακολουθεί αγώνες. Όχι μόνο, όμως!

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έχουν και το δικό τους γήπεδο τένις στην εξοχική τους κατοικία στο Norfolk. Ωστόσο, από αυτό το… μονοπάτι του τένις φαίνεται πως λοξοδρόμησαν οι δυο γιοι του ζευγαριού, οι οποίοι έχουν εκφράσει ήδη την αγάπη τους για κάτι εντελώς διαφορετικό. Οι πρίγκιπες Louis και George έχουν μεγάλο πάθος για το rugby!

prince louis

Πρίγκιπας Louis: 3 φορές που αδικήθηκε ο μικρότερος γιος του William και της Kate Middleton

Η αποκάλυψη της Middleton για τους γιους της

Οι μικροί Πρίγκιπες, ο Louis και ο George, λατρεύουν το rugby, ενώ είναι και δεινοί παίκτες, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η μαμά τους, Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge χαρακτήρισε, μάλιστα, τον Louis ως «καμικάζι» του rugby.

Από τη θέση της νέας προστάτιδας της Rugby Football Union και της Rugby Football League, η Kate Middleton αποκάλυψε πως ο George παίζει rugby και netball με κορίτσια και αγόρια στο σχολείο του λέγοντας χαρακτηριστικά: «τώρα υπάρχει μια από κοινού κίνηση προς τον αθλητισμό, οπότε δεν παίζουν μόνο τα κορίτσια netball, αλλά και άλλα αθλήματα, όπως το rugby. Και αυτό είναι εξαιρετικό».



Μιλώντας για τον ενθουσιασμό των παιδιών της για το rugby, η Middleton είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι το διασκεδάζουν, ο Louis είναι καμικάζι, ανησυχούμε για τη στιγμή που θα μεγαλώσει, θα είναι στη μέση των πάντων».

Η Kate Middleton προστάτιδα της Rugby Football Union και της Rugby Football League

«Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι προστάτιδα της Rugby Football League και της Rugby Football Union. Δύο φανταστικές οργανώσεις που έχουν δεσμευτεί να αξιοποιήσουν τη δύναμη που μπορεί να έχει ο αθλητισμός για να φέρει κοντά τις κοινότητες και να βοηθά τα άτομα να ανθίσουν. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους σε όλα τα επίπεδα των αγώνων και να επευφημήσω την Αγγλία σε αυτό που υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική χρονιά και για τα δύο αθλήματα», ανέφερε η Kate Middleton σε Instagram post που δημοσίευσε.

https://www.instagram.com/tv/CZdzhLSF8Gz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δούκισσα του Cambridge πήρε τη θέση που κατείχε ο πρίγκιπας Harry από το 2017, κάτι που φημολογείτο έντονα τον τελευταίο χρόνο.

Η Kate Middleton, λοιπόν, έγινε κι επίσημα προστάτης της Rugby Football Union, αλλά και της Rugby Football League, δυο ομάδων που βρίσκονταν υπό την προστασία του Δούκα του Sussex τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ