Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton ξεπέρασε σε δημοφιλία τη Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton ξεπέρασε σε δημοφιλία τη Meghan Markle

Τη χρονιά αυτή, η Kate Middleton κατάφερε να περάσει σε δημοφιλία τη Meghan Markle και ο ειδικός αναλύει τον λόγο που συνέβη αυτό.

Ένα πρόσφατο poll έδειξε πως η Kate Middleton είναι πλέον η αγαπημένη του κοινού για έναν συγκεκριμένο λόγο.Τόσο η Kate Middleton όσο και η Meghan Markle έχουν τεράστια επιδραστικότητα, όμως σύμφωνα με το πιο πρόσφατο poll του Stateside η δούκισσα του Cambridge κατάφερε να πάρει τα πρωτεία και είναι πια πιο δημοφιλής από την συνυφάδα της και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Tα αποτελέσματα του poll μίλησαν

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του poll, το κοινό της Βρετανίας προτιμάει την Kate σε ποσοστό 68,2% σε σχέση με το περίπου 31% της Meghan Markle, έναν χρόνο περίπου μετά τη συνέντευξη των Sussexes στην Oprah Winfrey.



Η εξήγηση του Poll

Ο Jesús Enrique Rosas, γνωστός και ως γνώστης της γλώσσας του σώματος, έδωσε μια σειρά εξηγήσεων για το τι συνέβη και η Meghan έχασε τη δημοφιλία της στο κοινό.

Είναι επίσημο! Η Kate Middleton πήρε τη θέση του πρίγκιπα Harry και ποζάρει με αθλητικές φόρμες

«Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η Kate προηγείται στη δημοτικότητα. Και ο πρώτος λόγος είναι πολύ εύκολος να τον καταλάβεις. Πόσες φορές έχεις δει τελευταία την Kate να μιλάει σε ένα βίντεο. Είναι μια περίεργη ερώτηση αλλά πολύ σημαντική. Αν αναρωτηθείς ποια ήταν η πιο δυνατή στιγμή της Kate τη χρονιά που πέρασε, την θυμάσαι να μιλάει; Την θυμόμαστε με το χρυσό φόρεμα στην πρεμιέρα του James Bond για παράδειγμα. Δεν χρειάζεται να μιλήσει γιατί μιλάει η γλώσσα του σώματός της.

Ας σκεφτούμε το ίδιο και για τη Meghan. Θυμόμαστε πολύ πιο εύκολα τις φορές που μίλησε και αυτές ήταν πολλές. Και είναι κακό για την ίδια πως τις περισσότερες φορές, αυτό που ήθελε να πει είχε το αντίθετο αποτέλεσμα. Και αν αναρωτιέσαι γιατί το να μιλάς βλάπτει την δημοφιλία σου, αυτό έχει να κάνει με το μυστήριο. Το μυστήριο έχει να κάνει και με το μην αποκαλύπτεις τα πάντα και να μην γίνεσαι βαρετός. Ξέρω ότι απλοποιώ τη σκέψη αλλά αυτό έχει σχέση με όλα. Ακόμα και οι καλύτεροι συνομιλητές, είναι εκείνοι που μιλούν λιγότερο, ακούν αντί να μιλάνε», τόνισε ο ειδικός και είναι αλήθεια πως μια στην Oprah, δυο στην Helen, η Markle τα είπε όλα.

kate meghan

Και είναι επίσης αλήθεια πως η Kate ήταν πολύ έξυπνη για να μην απαντήσει και να κρατήσει το μυστήριο γύρω της ακόμα περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών

Η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσε νέο ρεκόρ και άφησε πίσω της την Kate Middleton