Η Kate Middleton βρήκε την καλύτερη σύμβουλο γάμου στο πρόσωπο της πεθεράς της Camilla

Κατερίνα Μπούσιου
Η Kate Middleton βρήκε την καλύτερη σύμβουλο γάμου στο πρόσωπο της πεθεράς της Camilla

Οι δύο γυναίκες...προπονούνται για βασίλισσες γράφουν τα βρετανικά media. Πως νύφη και πεθερά ανέπτυξαν έναν πολύ ισχυρό δεσμό μεταξύ τους. 

Η κοινή δημόσια εμφάνιση της δούκισσας του Cambridge με τον πεθερό της πρίγκηπα Κάρολο και την σύζυγό του Camilla δούκισσας της Κορνουάλης, σε χθεσινή εκδήλωση, ήταν μία σπάνια στιγμή τους, καθώς δεν συνηθίζουν να ασκούν συχνά μαζί ως τριάδα τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η εμφάνισή όμως αυτή έχει τη σημασία της σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι αποκάλυψαν και το μυστικό που δένει τις δύο γυναίκες.



Όλο και περισσότερο πυκνώνουν οι δημόσιες εμφανίσεις τόσο της Kate και του William, όσο και του πρίγκηπα Κάρολου και της συζύγου του, σε βασιλικές δημόσιες εκδηλώσεις. Από την μία είναι η αδυναμία της βασίλισσας Ελισάβετ να ασκεί όπως στο παρελθόν τα καθήκοντά της, αλλά από την άλλη όπως υποστηρίζουν οι royal experts, είναι μία ευκαιρία για τις δύο κυρίες να κάνουν πρόβα για... μελλοντικές βασίλισσες. Η δημοφιλία της Kate έχει ανέβει πολύ ψηλά το τελευταίο διάστημα, σε αντίθεση με εκείνη της πεθεράς της, την οποία οι βρετανοί ποτέ δεν την συμπάθησαν ιδιαίτερα. Και πως αλλιώς άλλωστε, αφού στην συνείδησή τους θα είναι πάντα το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στον Κάρολο και στην Diana ακόμη και την περίοδο του γάμου τους;


https://www.instagram.com/p/CZhSMG9gMvR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εμφάνιση των τριών τους σε εκδήλωση του ιδρύματος του πρίγκηπα Κάρολου για τις τέχνες στο Trinity Buoy Wharf του Λονδίνου, έδειξε το δέσιμο και την υπέροχη σχέση που έχουν οι τρείς τους. Η Camilla όμως είναι κάτι παραπάνω από μία στοργική και καλή πεθερά για την Kate.

royalfamily

H καλύτερη σύμβουλος γάμου

Η σύζυγος του Κάρολου, αγκάλιασε την μελλοντική της νύφη από την πρώτη στιγμή που έβγαινε ραντεβού με τον William. Προσπάθησε να της δημιουργήσει ένα οικείο και ασφαλές περιβάλλον αλλά έγινε και η σύμβουλός της. Σύμφωνα με τον βιογράφο και royal expert, Robert Lacey της έδωσε από την αρχή ένα πολύτιμο tip: «Την συμβούλεψε να κατανοήσει από την αρχή την φύση του βασιλικού του ρόλου και της δουλειάς του και να δημιουργήσει τη δική της ζωή, γύρω από την δική του και το δικό του ημερήσιο πρόγραμμα. Κάτι ωστόσο το οποίο στην αρχή δεν ήταν και τόσο εύκολο». Η Camilla ήταν κοντά της και επέμενε σε αυτό ακόμη και όταν παντρεύτηκαν με τον William. Μάλιστα την περίοδο που εκείνος ήταν πιλότος ελικοπτέρου, παρόλο που ήταν νιόπαντρος, δύσκολα συναντούσε συχνά την σύζυγό του. Η υπομονή και η κατανόηση έγιναν όμως στη συνέχεια η δεύτερη φύση της Kate και τα λόγια της Camilla έπιασαν τόπο.

Και εκτός από συμβουλές γάμου και σχέσεων, είναι και εξαιρετική στο θέμα της ανατροφής των παιδιών και η Kate την συμβουλεύεται και για αυτά.

ΔΙΑΒΑΣTΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton ξεπέρασε σε δημοφιλία τη Meghan Markle

Η Kate Middleton θα πάρει τη θέση του πρίγκιπα Andrew - Η πρώτη γυναίκα στη φρουρά των Γρεναδιέρων

Η βασίλισσα Ελισάβετ μετακομίζει τον William και την Kate και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο

Photo credits: Associated Press (AP)