Το mea culpa της Kate Middleton για τα 16 λάθη στη νέα φωτογραφία με τα παιδιά της

Πατούλια Κατερίνα
Το mea culpa της Kate Middleton για τα 16 λάθη στη νέα φωτογραφία με τα παιδιά της

Το ένα μετά το άλλο, τα φωτογραφικά πρακτορεία παγκοσμίως αποσύρουν την εικόνα της Kate Middleton όπως αυτή δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του William και της 42χρονης πριγκίπισσας στο Instagram.

Σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εκφράσει την αγάπη τους για τη νέα φωτογραφία της Kate Middleton ανήμερα της γιορτής της μητέρας στη Βρετανία. Έλα όμως που η φωτογραφία την οποία υποτίθεται πως τράβηξε ο πρίγκιπας William αποσύρθηκε άγαρμπα από τα μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία διεθνώς.

Η Kate αναγκάστηκε να κάνει νέα δήλωση για το λάθος της:

Τα περίπου 16 λάθη που είχε η νέα φωτογραφία της ακτινοβολούσας Middleton ανάγκασαν την πριγκίπισσα που αναρρώνει να παραδεχτεί το λάθος της με μήνυμα στο Twitter/ X.

Το σπίτι όπου αναρρώνει η Kate Middleton και γιατί απαγόρεψαν να δουν οι Βρετανοί τα πλάνα της

«Όπως όλοι οι ερασιτέχνες φωτογραφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία φωτογραφιών. Θέλω να απολογηθώ για το μπέρδεμα που έγινε με την οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε εχθές, ελπίζω όλοι να γιορτάσατε μια χαρούμενη ημέρα της Μητέρα», έγραφε το μήνυμα το οποίο υπέγραψε η Middleton με το αρχικό C, εκ του Catherine.

Το mea culpa της Kate ήρθε όταν τα μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία αποφάσισαν να διαγράψουν τη νέα εικόνα της Kate με τον George, την Charlotte και τον Louis, μιας και όπως τόνισαν τα περισσότερα η φωτογραφία έχει υποστεί ψηφιακή αλλοίωση.

Χωρίς επίσημη απάντηση από το Παλάτι, τα προφανή λάθη επεξεργασίας στη φωτογραφία έβαλαν λάδι στη φωτιά των θεωριών συνωμοσίας που κυκλοφορούσαν για το πού βρίσκεται η Kate και ο βασιλικός σχολιαστής Peter Hunt είχε εξηγήσει πως όλο αυτό θα είναι επιζήμιο για τη βασιλική οικογένεια:

«Ήξεραν ότι θα υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για οποιαδήποτε φωτογραφία έβγαζαν με την Kate. To πρόψλημα είναι ότι οι άνθρωποι θα αναρωτιούνται τώρα εάν μπορούν να εμπιστευτούν το Παλάτι και να πιστέψουν την επόμενη ενημέρωση για την υγεία κάποιου μέλους της οικογένεια».

Είναι η Kate Middleton αρχάρια φωτογράφος;

Η Middleton αγαπά την φωτογραφία, έχει κάνει ιδιαίτερα μαθήματα και είναι εκείνη που φωτογραφίζει τα παιδιά της στα γενέθλιά τους, τα τελευταία οκτώ χρόνια μέχρι και το 2022.

Μόνο αρχάρια και ερασιτέχνη δεν μπορούμε όμως να χαρακτηρίσουμε τη Middleton η οποία το 2022, στα γενέθλια της Camilla, είχε αναλάβει όλο το concept φωτογράφησης και τις τελικές πόζες της βασίλισσας.

Η Kate Middleton μαζί με τα παιδιά της στο Instagram: Τα σχόλια του κόσμου & το «ευχαριστώ»

Σύμφωνα με την Telegraph το 2022, ο Mark Hedges από το περιοδικό Country Life ρώτησε την Καμίλα αν είχε σκεφτεί κάποιο κόνσεπτ για τη φωτογράφηση:

«Εκείνη μου απάντησε αμέσως πως θα το κάνει η Catherine. Εγώ σκεφτόμουν επί τρία λεπτά ποια διάσημη φωτογράφο Catherine γνωρίζω και μετά κατάλαβα και συνέβη ένα από τα πιο απίθανα πράγματα, ήταν το πιο απλό δηλαδή. Καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι το πρώτο πορτρέτο της δούκισσας της Κορνουάλης από τη δούκισσα του Κέιμπριτζ και είναι τιμή μας που μας επέλεξε να δημοσιεύσουμε πρώτοι τις υπέροχες αυτές εικόνες.

Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες και είμαστε ενθουσιασμένοι με τη δουλειά της Kate».

Σύμφωνα ακόμα με την Claudia Acott Williams- επιμελήτρια της νέας βασιλικής, φωτογραφικής έκθεσης «Life Through a Royal Lens»-, ο άνθρωπος που μετέδωσε την αγάπη του για τη φωτογραφία στην Kate είναι ο παππούς της, Peter Middleton, από την πλευρά του μπαμπά της.

«Ο παππούς της ήταν ένας πολύ καλός φωτογράφος. Όταν (εκείνη) ήταν παιδί, της έδειχνε τα σλάιντς. Εκείνος τη δίδαξε πώς να τραβάει φωτογραφίες», είπε η Williams.

Ο Peter Middleton ήταν πιλότος της Βασιλικής Αεροπορίας, ο οποίος πέθανε τον Νοέμβριο του 2010 στην ηλικία των 90 ετών. Ο ίδιος φαίνεται πως δίδαξε και τον γιο του και μπαμπά της Kate, Michael Middleton.

https://www.instagram.com/p/CM9VC1YFPJN/

Η Kate είχε πάρει την πρωτοβουλία μέσα στο lockdown να δημιουργήσει την πρωτοβουλία «Hold Still», στην οποία φωτογράφοι κάθε ηλικίας απέστειλαν τις λήψεις τους και 100 κατάφεραν να βρεθούν στο τελικό αποτέλεσμα.

«Μέσα από το Hold Still, ήθελα να χρησιμοποιήσω τη δύναμη της φωτογραφίας για να δημιουργήσω ένα αρχείο που θα μείνει σχετικά με αυτό που όλοι περνάμε. Να απαθανατίσουμε τις μεμονωμένες ιστορίες και να καταγράψουμε τις σημαντικές στιγμές των οικογενειών και των κοινοτήτων καθώς βιώναμε την πανδημία», είπε τότε η Middleton.

Τι έδειχνε η νέα φωτογραφία της Middleton

Είχαμε δύο μήνες να δούμε την Kate Middleton μετά την υποτίθεται προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η εικόνα, που τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα William και αναρτήθηκε στον κοινό λογαριασμό που έχει στο Instagram με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, δείχνει την Middleton μαζί με τα τρία παιδιά τους να χαμογελούν στον φακό.

https://www.instagram.com/p/C4U_IqTNaqU/

Η φωτογραφία συνοδεύεται από ένα μήνυμα για τη Γιορτή της μητέρας (γιορτάζεται σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο) μαζί με ένα «ευχαριστώ» από την πριγκίπισσα για τη «συνεχή υποστήριξη» του κοινού.Το μήνυμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους μια ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας».

Tα 16 λάθη photoshop της Middleton

Οι royal fans είδαν πως το μανίκι της πριγκίπισσας Charlotte φαινόταν να έχει αλλοιωθεί ψηφιακά καθώς και το γόνατό της να φαίνεται «θολό». Φάνηκε επίσης να υπάρχει ένα πρόβλημα με το τακούνι της δεξιάς μπότας της Charlotte, τη γωνία της φούστας της και τα μαλλιά της που σταματούσαν απότομα στον ώμο της ενώ στην άλλη πλευρά ήταν πιο μακριά.

Άλλες αποτυχίες στο photoshop, αφορούσαν τη βέρα της Κέιτ που έλειπε στο αριστερό της χέρι, το άλλο της χέρι, καθώς και τα μαλλιά της που φαίνονταν «θολά» και το φερμουάρ στο σακάκι της να μην είναι στην ευθεία. Στην εικόνα, ένα από τα δάχτυλα του Louis φαίνεται πιο κοντό από τα άλλα καθώς φαίνεται να σταυρώνει το χέρι σε μια περίεργη χειρονομία που θυμίζει παιδί που λέει ψέματα. Ακόμα και το παντελόνι του Louis μπήκε στο μικροσκόπιο και φάνηκε ψηφιακά αλλαγμένο.

Άλλα σημεία που επισημάνθηκαν από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνουν το μήκος των βραχιόνων του πρίγκιπα Τζορτζ, το πλακόστρωτο και τα τζάμια των παραθύρων πίσω από την οικογένεια, καθώς και τα φύλλα στο γρασίδι που είναι καταπράσινα και δεν θυμίζουν χειμώνα στη Βρετανία.

middleton.jpg

Τα λάθη όπως τα συγκέντρωσε η Daily Mail

Η Kate Middleton μαζί με τα παιδιά της στο Instagram: Τα σχόλια του κόσμου & το «ευχαριστώ»