Το σπίτι όπου αναρρώνει η Kate Middleton και γιατί απαγόρεψαν να δουν οι Βρετανοί τα πλάνα της

Κατερίνα Μπούσιου
Το σπίτι όπου αναρρώνει η Kate Middleton και γιατί απαγόρεψαν να δουν οι Βρετανοί τα πλάνα της

Τα σενάρια συνεχίζονται για τη φύση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Πότε θα δουν οι Βρετανοί την Kate και γιατί είναι όλοι σε κατάσταση αναμονής. 

Η πρόσφατη φωτογραφία της Kate Middleton στο αυτοκίνητο της μητέρας της Carole, δημιούργησε περισσότερα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της, παρά καθησύχασε τους Βρετανούς. Που βρίσκεται τελικά η πριγκίπισσα της Ουαλίας και γιατί κανείς στη χώρα της δεν είδε αυτή τη φωτογραφία;

https://www.instagram.com/p/C0pf0IXNv15/

Ο νόμος που απαγορεύει τους παπαράτσι και το σπίτι που αναρρώνει η Kate

Κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα επιστρέψει στα καθήκοντά της η Kate Middleton ή πότε θα τη δούμε έστω και να κάνει κάτι μη επίσημο, όπως για παράδειγμα να πάει να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο ή να κάνει κάποια πιο προσωπική δραστηριότητα. Ακόμη και οι επίσημες εκδηλώσεις στις οποίες αναμένονταν η παρουσία της, θα γίνουν δίχως εκείνη. Δες παρακάτω τις λεπτομέρειες.

Χάος στη Βρετανία με τα εισιτήρια που πουλήθηκαν για την Kate Middleton- Έκανε πίσω ο στρατός

Η πρόσφατη φωτογραφία παπαράτσι που κυκλοφόρησε σε όλον τον κόσμο - πλην της Βρετανίας - μπέρδεψε και δεν ξεδιάλυνε τα πράγματα. Άλλοι λένε πως η Kate σε αυτή τη φωτογραφία είναι πρησμένη, άρα κάνει χρήση κορτιζόνης στη θεραπεία της. Και άρχισαν βέβαια να αναφέρουν ασθένειες που έχουν τέτοια φαρμακευτική αγωγή. Κυρίως ορθοπεδικές.

Κανείς δεν έχει αποκλείσει κάποιας μορφής κακοήθεια, μέχρι και για πλαστικές επεμβάσεις μιλούν σε αυτά τα σενάρια συνομωσίας.

Οι περισσότεροι δεν έχουν πιστέψει ότι είναι εκείνη ήταν στο στιγμιότυπο και πως είναι η αδελφή της Pippa. Μέχρι και η απουσία από τις δύο μικρές ελιές που έχει στο πρόσωπό της η πριγκίπισσα αναλύθηκε διεξοδικά. Και σε κάθε περίπτωση αυτή η δημοσιογραφική επιτυχία του παπαράτσι, εξελίχθηκε στην πιο αμφισβητήσιμη φωτογραφία.

Στη Βρετανία δεν έχουν δει αυτό το στιγμιότυπο σε κανένα κανάλι τους, σε κανένα site και σε καμία εφημερίδα. Υπάρχει νόμος που απαγορεύει τη δημοσίευση των παπαράτσι φωτογραφίες των μελών της βασιλικής οικογένειες χωρίς την συγκατάθεσή τους.

Ο νόμος είχε ενεργοποιηθεί μεταγενέστερα του θανάτου της Diana - η οποία είχε δεινοπαθήσει από το κυνηγητό των φωτογράφων - και η παραβίαση του στην περίπτωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan, οδήγησε το πρακτορείο φωτογραφιών στο δικαστήριο και αργότερα στη χρεωκοπία λόγω του υπέρογκου ποσού αποζημίωσης. Πλέον, ακόμη και η αναπαραγωγή απαγορεύεται. Αν δηλαδή αγοραστεί αυτή η φωτογραφία από το εξωτερικό δεν μπορεί να δημοσιευτεί.

Που αναρρώνει τελικά η Kate; Τα δύο σπίτια στα οποία βρέθηκε μετά την έξοδο από το νοσοκομείο

Σε αυτά τα σενάρια συνομωσίας για την πριγκίπισσα, υπάρχει και η εκδοχή πως μπορεί να αναρρώνει σε private κέντρο αποθεραπείας. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο γιατί στο βασιλικό της σπίτι στο Adelaide Cottage, μέσα στην μεγάλη έκταση που είναι και το βασιλικό κάστρο του Windsor, μπορεί να έχει και όση ιατρική παρακολούθηση είναι απαραίτητη πρακτικά.

Αυτό το σπίτι έχει μία μακρά ιστορία γιατί επί εποχής της βασίλισσας Βικτωρίας ήταν κάτι σαν εναλλακτικό ανοιξιάτικο σπίτι για να πίνουν το τσάι τους. Εκεί έμεινε και για ένα διάστημα η αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Μαργαρίτα, αλλά το θεώρησε μικρό. Το 7 δωματίων σπίτι είναι μέσα στο πράσινο, μοιάζει και εξωτερικά ως εξοχικό, διαθέτει όμως μετά την ανακαίνισή του όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο και πιο μοντέρνο πλούσιο σπίτι. Για παράδειγμα, γυμναστήριο, γήπεδο του τέννις και play room για τα παιδιά του William και της Kate. Βρίσκεται μάλιστα σε απόσταση μόλις ενός τετάρτου από το σχολείο τους.

Πολύ κοντά χιλιομετρικά σε αυτή την ευρύτερη περιοχή του Berkshire όπου είναι και το κάστρο του Windsor, βρίσκεται και το σπίτι των γονιών της Kate, όπου εικάζεται ότι έχει βρεθεί για κάποιες μέρες. Το έχει κάνει και όταν γέννησε τα παιδιά της. Το να είναι μαζί με τη μαμά της η οποία τη βοηθά σε όλα, είναι μία μη βασιλική συνήθεια που έχει κρατήσει η Kate.


Το Bucklebury Mansion, είναι μία πολυτελής εξίσου αγροτική κατοικία, στην οποία οι γονείς της μετακόμισαν μετά τον αρραβώνα της με τον William. Για να βρίσκονται πιο κοντά στην κόρη τους. Έχει μία έκταση δέκα στρεμμάτων με κήπο γύρω από το κυρίως κτίσμα το οποίο έχει ανακαινιστεί αλλά έχει κρατήσει το βικτωριανό του στυλ.

Εκεί έγινε και η γαμήλια δεξίωση του αδελφού της James.

https://www.instagram.com/p/BzGeC30gFke/