Η Kate Middleton μαζί με τα παιδιά της στο Instagram: Τα σχόλια του κόσμου & το «ευχαριστώ»

Τζένη Ντεμιράι
Η Kate Middleton μαζί με τα παιδιά της στο Instagram: Τα σχόλια του κόσμου & το «ευχαριστώ»

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες», έγραψε στην περιγραφή της πρώτης ανάρτησής της μετά το χειρουργείο. 

Την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Kate Middleton μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι του Kensington.

Η εικόνα, που τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα William και αναρτήθηκε στον κοινό λογαριασμό που έχει στο Instagram με την πριγκίπισσας της Ουαλίας, δείχνει εκείνη μαζί με τα τρία παιδιά τους να χαμογελούν στον φακό.

Το σπίτι όπου αναρρώνει η Kate Middleton και γιατί απαγόρεψαν να δουν οι Βρετανοί τα πλάνα της

Αφορμή για την φωτογραφία η Γιορτή της μητέρας

Η φωτογραφία συνοδεύεται από ένα μήνυμα για τη Γιορτή της μητέρας (γιορτάζεται σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο) μαζί με ένα «ευχαριστώ» από την πριγκίπισσα για τη «συνεχή υποστήριξη» του κοινού.

https://www.instagram.com/p/C4U_IqTNaqU/

Το μήνυμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους μια ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας».

Ο πρίγκιπας William «έσπασε» τη σιωπή του για την Kate Middleton για πρώτη φορά

Οι φήμες και η έξοδος με το αυτοκίνητο

Σου υπενθυμίζουμε ότι η 42χρονη Kate Middleton πέρασε 13 νύχτες στην London Clinic, κοντά στο Regent's Park στο κεντρικό Λονδίνο, μετά την επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα. Τόσο ο πρίγκιπας William, όσο και ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφτηκαν την πριγκίπισσα της Ουαλίας κατά τη διάρκεια παραμονής της στο νοσοκομείο.

Το Παλάτι δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάστασή της υγείας της Middleton, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την ασθένειά της.

Κάποιοι, μάλιστα, θεώρησαν ότι βρίσκεται σε κώμα, με αποτέλεσμα η ίδια θέλοντας να διαψεύσει αυτού του είδους τις ακραίες φήμες, έκανε μία δημόσια εμφάνιση τη Δευτέρα 4 Μαρτίου μαζί με τη μητέρα της, Carole.

https://www.instagram.com/p/C4GqcZyhyxo/

Η δημόσια εμφάνιση με την μητέρα της, όμως, δεν κατάφερε να περιορίσει τις φήμες. Αντιθέτως, η πρησμένη εικόνα της, μέσα από το αυτοκίνητο σε συνδυασμό με την απόφασή της να μην μιλήσει και απλώς να εμφανιστεί για να δείξει ότι δεν είναι σε κώμα, οδήγησαν σε νέο κύμα παραφιλολογίας. Κάποιοι αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι η γυναίκα στο αυτοκίνητο ήταν η Kate Middleton, ενώ άλλοι αναζητούσαν «αποδείξεις» για να πειστούν.

Χάος στη Βρετανία με τα εισιτήρια που πουλήθηκαν για την Kate Middleton- Έκανε πίσω ο στρατός

Τα σχόλια στο Instagram για την Kate Middleton

Η ανάρτηση στο Instagram έλαβε εκατοντάδες σχόλια, με πολλούς Βρετανούς και μη να εύχονται καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ένας από αυτούς έγραψε χαρακτηριστικά: «Υπέροχη φωτογραφία, ελπίζω να το περνάτε εύκολα και σας περιμένουμε με ανυπομονησία να σας δούμε πάλι υγιή όσο χρόνο χρειαστεί». Ενώ κάποιος άλλους σχολίασε «Αχ τι όμορφη φωτογραφία που τράβηξε ο Πρίγκιπας της Ουαλίας!! Είναι τόσο υπέροχο να βλέπουμε ξανά την πριγκίπισσα της Ουαλίας να περιτριγυρίζεται από τόση αγάπη! Αγαπώ πολύ τα πλατιά χαμόγελα όλων, χρόνια πολλά σε εκείνη! Σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ, Catherine! Και ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη έκπληξη».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @princeandprincessofwales