Γενέθλια για την Καμίλα και η Kate Middleton της έκανε το πιο ξεχωριστό δώρο

Πατούλια Κατερίνα
Γενέθλια για την Καμίλα και η Kate Middleton της έκανε το πιο ξεχωριστό δώρο

Η ξεχωριστή σχέση της Καμίλα με την Kate Middleton φάνηκε από μια φωτογραφία.

17 Ιουλίου 1947, γεννιέται η Camilla Parker, η οποία σήμερα γίνεται 75 ετών. Στα σημαντικά αυτά γενέθλια της Camilla, του τρίτου προσώπου στον γάμο της Diana με τον Κάρολο, η Kate Middleton, της έκανε το καλύτερο δώρο.

Βλέπεις, η 40χρονη σύζυγος του William που έχει αναπτύξει στα χρόνια που πέρασαν μια ξεχωριστή σχέση με την μητριά του συζύγου της, τράβηξε το γενέθλιο πορτρέτο της Camilla, πορτρέτο που χρησιμοποιήθηκε και για το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού Country Life.

https://www.instagram.com/p/CfnxfUwAZhl

H Κate τράβηξε μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίες της Καμίλα, στον κήπο του σπιτιού της στο Wiltshire.

Η Middleton αγαπά την φωτογραφία, έχει κάνει ιδιαίτερα μαθήματα και είναι εκείνη που φωτογραφίζει τα παιδιά της στα γενέθλιά τους, οκτώ χρόνια τώρα.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Mark Hedges από το περιοδικό Country Life ρώτησε την Καμίλα αν είχε σκεφτεί κάποιο κόνσεπτ για τη φωτογράφηση:

https://www.instagram.com/p/Cf9bCWeqpec

«Εκείνη μου απάντησε αμέσως πως θα το κάνει η Catherine. Εγώ σκεφτόμουν επί τρία λεπτά ποια διάσημη φωτογράφο Catherine γνωρίζω και μετά κατάλαβα και συνέβη ένα από τα πιο απίθανα πράγματα, ήταν το πιο απλό δηλαδή. Καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι το πρώτο πορτρέτο της δούκισσας της Κορνουάλης από τη δούκισσα του Κέιμπριτζ και είναι τιμή μας που μας επέλεξε να δημοσιεύσουμε πρώτοι τις υπέροχες αυτές εικόνες.

Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες και είμαστε ενθουσιασμένοι με τη δουλειά της Kate».

https://www.instagram.com/p/CM9VC1YFPJN

H ανακοίνωση της μονάρχη πως θέλει την Camilla να πάρει τον τίτλο της βασίλισσας όταν ο Κάρολος τη διαδεχτεί, στην αυγή του Πλατινένιου της Ιωβηλαίου ξάφνιασε πολλούς:

«Είναι ειλικρινής μου επιθυμία, όταν έρθει η ώρα, η Camilla να ονομάζεται Βασιλική Σύζυγος καθώς συνεχίζει το βασιλικό της έργο», είπε η Ελισάβετ τότε.

Η Ana Navarro και η Sara Haines υποστήριξαν πως η βασίλισσα μάλλον προέβη σε αυτήν τη δήλωση γιατί ήθελε να φτιάξει τη σχέση της με τον γιο της.

«Προφανώς, η Camilla δεν ταιριάζει με το παραμύθι της πριγκίπισσας της Disney. Δεν έχει την εμφάνιση, αλλά υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που νοιάζεται για αυτό και αυτός είναι ο Κάρολος, που καθώς φαίνεται έχει κάποια δια βίου σχέση αλληλεξάρτησης αδελφής ψυχής μαζί της», είπε η Navarro με την Haines να συμπληρώνει:

«Ίσως ήθελε να φτιάξει τις σχέσεις τους, καθώς φτάνει στα χρόνια του λυκόφωτος».