Η νέα συνταγή του masterchef Γιώργου Νικολαΐδη με αφορμή τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή

Η νέα συνταγή του masterchef Γιώργου Νικολαΐδη με αφορμή τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή

Ο Γιώργος και η Μελίνα Νικολαΐδη, δίνουν στην Βανδή για τα γενέθλιά της τα πιο ξεχωριστά δώρα.

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να είναι μια full time μαμά και καταξιωμένη τραγουδίστρια αλλά τον ελεύθερό της χρόνο, της αρέσει να τον περνάει στην κουζίνα. Η Δέσποινα, τρελαίνεται να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί τις συνταγές της με τους χιλιάδες ακόλουθούς της στα social media.

1A.png

Το ταλέντο της μαγειρικής της φαίνεται πώς το έχει πάρει ο γιός της, Γιώργος Νικολαΐδης, του οποίου του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα μαζί της και να τη βοηθά. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Δέσποινα Βανδή έχει μοιραστεί με το κοινό της, τα όμορφα πιάτα του Γιώργου. Δε θα ξεχάσουμε το λαχταριστό vegan cake, με σοκολάτα και φράουλες, αλλά και τη συνταγή με το chrispy ρύζι και τις γαρίδες.

3.png

«Ίσα που πρόλαβα! Από τον μικρό μου σεφ», έγραψε με υπερηφάνεια η τραγουδίστρια.

2.png

«Τι φτιάχνει αυτό το παιδί μου! Δεν με αφήνει να αγιάσω!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Αυτή τη φορά με αφορμή τα 54α γενέθλια της μαμάς του, ο Γιώργος Νικολαΐδης, της έφτιαξε ένα super special γλυκό, με σοκολάτα και φράουλες. Δεν γνωρίζουμε, αν είναι το ίδιο σοκολατένιο vegan cake που είχε φτιάξει παλιότερα, αλλά όπως φαίνεται είναι το πιο γλυκό δώρο που θα μπορούσε να της κάνει.

1.png

«My son is cooking again!!!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Αν και μόνο 16 χρονών, ο γιος της Δέσποινας Βανδή, φαίνεται να είναι ένας μικρός masterchef, τον οποίο έχουμε να δούμε σε μεγάλες κουζίνες όταν μεγαλώσει.

361903548_674425051391547_2636974979735860574_n.jpg

Από την άλλη, η κόρη της Δέσποινας, Μελίνα Νικολαΐδη ανέβασε την πιο γλυκιά selfie σε story στο profile της το Instagram, για να ευχηθεί στη μαμά της. Η Μελίνα έγραψε συγκεκριμένα, «You deserve the moon and stars!»... Ότι αξίζεις, το φεγγάρι και τα άστρα! Όπως όλα δείχνουν, η Δέσποινα φαίνεται να έχει στη ζωή της, όλα όσα ονειρευόταν...

Η Βίκυ Καγιά είναι η πιο τρυφερή μαμά και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της έχουν άρωμα GNTM