Στη νέα photo της Μελίνας Νικολαΐδη οι fans είδαν την Dua Lipa και ο σύντροφός της την Μαρινέλλα

Στη νέα photo της Μελίνας Νικολαΐδη οι fans είδαν την Dua Lipa και ο σύντροφός της την Μαρινέλλα

H Μελίνα Νικολαΐδη έχει ενεργή παρουσία στα social media και το δικό της φανατικό κοινό. Η νέα φωτογραφία και τα σχόλια των αγαπημένων της προσώπων.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ξεκίνησε φέτος τις σπουδές της στην Αγγλία και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα όπου θα παραμείνει όλο το καλοκαίρι. Η νεαρή φοιτήτρια απολαμβάνει τις διακοπές της και έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να χαρεί την οικογένεια, τους φίλους και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η 19χρονη είναι λάτρης των social media και πριν λίγους μήνες αποφάσισε να κάνει δημόσιο το προφίλ της στο Instagram, δημιουργώντας παράλληλα λογαριασμό στο TikTok.

Η νεαρή κοπέλα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη των διαδικτυακών της φίλων οι οποίοι παρακολουθούν ανελλιπώς τις αναρτήσεις της και της χαρίζουν χιλιάδες likes και σχόλια. Η δημοφιλής TikToker μοιράζεται σχεδόν καθημερινά videos με tips μόδας, ομορφιάς καθώς και τα αγαπημένα της υγιεινά πιάτα, τα οποία φτιάχνει η ίδια στην κουζίνα του σπιτιού της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ευχήθηκε στον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη για πάντα μαζί με αυτή την κοινή πόζα

H νέα φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη και τα σχόλια των αγαπημένων της

Πριν από μερικές ώρες η Μελίνα πόζαρε στον καθρέφτη της και μας έδειξε το υπέροχο look που επέλεξε για τη βόλτα της στην πρωτεύουσα.

https://www.instagram.com/p/Cu1yD7cI96U/

Η 19χρονη έκανε ένα άκρως καλοκαιρινό colour combo, συνδυάζοντας λευκό σορτς με κοραλί κορμάκι και φούξια μαντήλι στα μαλλιά. To καλλίγραμμο κορμί της είναι αποτέλεσμα της καθημερινής άσκησης, πάντα υπό την επίβλεψη του γυμναστή συντρόφου της.

Screenshot-2023-07-20-123110.png

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post παρομοιάζοντας την Μελίνα με τη Μαρινέλλα και γράφοντας χιουμοριστικά: «Άνοιξε πέτρα για να μπω».

Ακολούθησε το σχόλιο του γνωστού σκηνοθέτη και νονού της Μελίνας, Κώστα Καπετανίδη ο οποίος γέμισε την ανάρτησή της με κόκκινες καρδιές.

Screenshot-2023-07-20-123118.png

Αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν το εύστοχο σχόλιο ενός fan ο οποίος επισήμανε πόσο πολύ μοιάζει η 19χρονη με την Dua Lipa.

Screenshot-2023-07-20-123203.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi