Η Βίκυ Καγιά είναι η πιο τρυφερή μαμά και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της έχουν άρωμα GNTM

Η Βίκυ Καγιά είναι η πιο τρυφερή μαμά και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της έχουν άρωμα GNTM

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στην Μύκονο με τα παιδιά τους αποδεικνύουν πως παραμένουν family goals.

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Βίκυ Καγιά η οποία απολαμβάνει τις διακοπές μαζί με την οικογένειά της, πλήρως απαλλαγμένη από κάθε επαγγελματική υποχρέωση.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς περνούν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στο Νησί των Ανέμων όπου ο επιχειρηματίας δραστηροποιείται στον χώρο της εστίασης.

Πριν λίγες εβδομάδες η fashion expert αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το Star μετά από 7 ολόκληρα χρόνια τονίζοντας την ανάγκη της για ξεκούραση και προσωπικές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Βίκυ Καγιά είναι η πιο τρυφερή μαμά

Καγιά και Κρασσάς συμπλήρωσαν φέτος εννιά χρόνια γάμου και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια. Τα δύο παιδιά τους (η 8χρονη Μπιάνκα και ο 5χρονος Κάρολος) είναι η no1 προτεραιότητά τους και θέλουν να τους προσφέρουν όμορφες αναμνήσεις και εικόνες.

Το 2015 το μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μαμά και λίγες ημέρες μετά τον τοκετό ανέφερε: «Κοιμάμαι ελάχιστα, υπάρχουν παντού μωρουδιακά, η Μπιάνκα μυρίζει σαν μπισκότο! Άλλαξε το σπίτι μας! Τη θηλάζω κι είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι πολύ έντονη αυτή η επαφή του θηλασμού, αλλά δε νιώθω κουρασμένη. Έμαθα να την αλλάζω, να την κάνω μπάνιο, με τη βοήθεια μιας ευγενέστατης μαίας. Είναι υπέροχο το συναίσθημα της μητρότητας, σοβαρό και σημαντικό ταυτόχρονα. Νιώθω την ευθύνη αυτού του μικρού πλάσματος, δε θέλω να την πονάω καθόλου».

https://www.instagram.com/p/Curgkpio82R/

Η Βίκυ Καγιά έχει εξομολογηθεί πως η μητρότητα την άλλαξε πολύ σαν άνθρωπο δηλώνοντας: «Όχι μόνο με άλλαξε, με έκανε ένα διαφορετικό άνθρωπο. Όταν γίνεσαι μητέρα, αλλάζει το κέντρο βάρους σου, το πόσο σοβαρά παίρνεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Αλλάζεις ως σύντροφος και ως γυναίκα. Αλλάζουν όλα. Άφησα πίσω το άγχος που είχα να είμαι τέλεια. Να είμαι πάντα στην ώρα μου, να μην έχει κάποιος να πει οτιδήποτε για μένα, να μη σκεφτεί καν κάτι κακό, να μη δημιουργήσω θέματα πουθενά. Παλιά, αν αργούσα 5 λεπτά σε ραντεβού, μπορεί να αρρώσταινα από τη στενοχώρια μου. Ίσως επειδή η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή, το είχα πάντα βάρος να είμαι τέλεια σε όλα. Αυτό το έχω αφήσει πίσω, χωρίς να σημαίνει πως είμαι ασυνεπής, κάθε άλλο, απλά δεν τρελαίνομαι. Είμαι πιο ήρεμη, πιο ψύχραιμη και απολαμβάνω πολύ περισσότερο τις στιγμές της προσωπικές μου και τις στιγμές τις επαγγελματικές μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ».

kagia2.jpg

Πριν λίγα 24ωρα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Βίκυ Καγιά σε παραλία της Μυκόνου μαζί με τον γιο της Κάρολο, με τις λήψεις να αποδεικνύουν πόσο τρυφερή μαμά είναι η 45χρονη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά με τα παιδιά της.

Καγιά και Κρασσάς μοιράστηκαν την πιο τρυφερή selfie και οι fans εξυμνούν τη φυσική της ομορφιά

To σπίτι τους στην Βούλα

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας στεγάζουν την οικογένεια και την αγάπη τους σε ένα πολυτελές σπίτι στη Βούλα, το οποίο η Βίκυ Καγιά μάς έχει δείξει πολλές φορές μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CX-zoOhKXrv/

Η minimal διακόσμηση και τα γήινα χρώματα επικρατούν στον χώρο που έχει επιμεληθεί η fashion expert. Οι μεγάλες τζαμαρίες, το τεράστιο σαλόνι και ο πανέμορφος κήπος είναι μερικά από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του σπιτιού, με τα παιδιά του ζευγαριού να έχουν άπλετο χώρο για παιχνίδια, όπως το πικ-νικ που οργανώνουν συχνά στο καταπράσινο γκαζόν.

https://www.instagram.com/p/CO-WEpxhhd1/

Το σπίτι διαθέτει εσωτερική σκάλα, βιβλιοθήκη και μια τεράστια, super μοντέρνα κουζίνα στην οποία η παρουσιάστρια απολαμβάνει να μαγειρεύει υγιεινά πιάτα για την οικογένειά της. Το τζακούζι έχει περίοπτη θέση στο μπάνιο το οποίο αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους και εντυπωσιακούς χώρους της μεζονέτας.

Πηγή κεντρικής: vickykaya_