Η Δέσποινα Βανδή γίνεται 54 γιορτάζει στην Κρήτη και έχει πια ό,τι ονειρευόταν στη ζωή της

Η Δέσποινα Βανδή γίνεται 54 γιορτάζει στην Κρήτη και έχει πια  ό,τι ονειρευόταν στη ζωή της

Γενέθλια στο αγαπημένο της νησί, για την Δέσποινα Βανδή, μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα δύο της παιδιά και οι εμφανίσεις αλά Jennifer Lopez που λατρέψαμε φέτος. 

Με άλλα δεδομένα θα μιλούσαμε λίγα χρόνια πριν για τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή που σήμερα προσθέτει έναν ακόμη χρόνο στη ζωή της. Οι μεγάλες αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή ήταν αρκετές, αλλά ευχάριστες. Το μόνο που δεν άλλαξε είναι η εμφάνισή της. Ελληνίδα JLO την έχουν χαρακτηρίσει και υπάρχουν 8 εμφανίσεις που δικαιώνουν αυτή την ομοιότητα στη λατίνα σταρ.

https://www.instagram.com/p/Cu2Dfc0M9eI/

«Ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου το έχω βρει σ' εσένα ψυχή μου»

Αυτές τις ημέρες η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην Κρήτη, στο αγαπημένο νησί που κάθε χρόνο τέτοια μέρα προσπαθεί να βρίσκεται. Μαζί με τον Βασίλη της και τα δύο της παιδιά, την Μελίνα Νικολαΐδη και τον Γιώργο και μερικούς στενούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/Cuv8ooiMg0O/

Ήταν μία διαφορετική χρονιά η φετινή η Δέσποινα και δεν μιλάμε ούτε για το νέο της τραγούδι Ya Ηabibi με τους Kings ούτε για τη συμμετοχή της ως κριτής στο J2US.

Η αποθέωση της Δέσποινας Βανδή στο Instagram και το μήνυμα της κόρης της Μελίνας

Ήταν μία γενέθλια χρονιά, που πια οι αλλαγές που έκανε στην προσωπική της ζωή δικαίωσαν την επιλογή της να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο μετά το διαζύγιό της με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

https://www.instagram.com/p/CrG4n-5MzR3/

Τους τελευταίους μήνες πιο εξωστρεφής από ποτέ μας μίλησε για αυτές τις επιλογές της: «Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα. Οι άνθρωποι αλλάζουν, οπότε μοιραία και οι σχέσεις. Όταν ζεις παθητικά είναι σίγουρο ότι θα βρεθείς σε ψυχολογικά αδιέξοδα».

Η Δέσποινα δεν έχει πια αδιέξοδα στη ζωή της, είναι τρισευτυχισμένη, τα παιδιά της μεγαλώνουν όμορφα και εκείνη ακόμη ομορφότερα.

Το μόνο που δεν άλλαξε στη ζωή της ήταν η πειθαρχία στη γυμναστική, η προσήλωση σε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής για αυτό και το σώμα της δεν έχει αλλάξει καθόλου.

https://www.instagram.com/reel/CpxT0zHAQ4d/

Η Δέσποινα Βανδή στα 54 της χρόνια μπορεί να φορά τις ολόσωμες φόρμες της, τα glam σύνολά της και ναι, να μοιάζει στην JLO. Η οποία έχει γενέθλια σε δύο μέρες και έχουν γεννηθεί την ίδια μάλιστα χρονιά. Τίποτε τυχαίο σε αυτή τη ζωή.

Δεν ξέρουμε αν η Δέσποινα τολμήσει και έναν δεύτερο γάμο όπως εκείνη. Ποιος ξέρει...

Την fashion ταύτιση θα την καταλάβεις και στη photo gallery που ακολουθεί.