Οι δίδυμες ανιψιές της Πριγκίπισσας Diana έκαναν την πιο super glam εμφάνιση στη LWF

Sabine Camhi
Οι δίδυμες ανιψιές της Πριγκίπισσας Diana έκαναν την πιο super glam εμφάνιση στη LWF

Η Lady Kitty Spencer ήταν επίσης εκεί με τον μικρό της αδελφό, Samuel Aitken.

 

Η Lady Kitty Spencer κατάφερε να οργανώσει έναν από τους πιο πολυτελείς γάμους που έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό. Τον περασμένο Ιούλιο παντρεύτηκε τον Michael Lewis στη Ρώμη και φόρεσε τουλάχιστον πέντε φορέματα Dolce and Gabbana.


https://www.instagram.com/p/CR6mMZ5iP7g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιο πρόσφατα, επίλεξε ένα φόρεμα με leopard print του οίκου, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ, για μια εμφάνισή της – αυτήν την φορά κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

kitty1.jpg

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Dolce&Gabbana

Αυτό που μας εξέπληξε με την εμφάνιση της Lady Kitty στο LFW είναι ότι πήρε μαζί της και τα αδέλφια της – και ποιος ήξερε ότι είχε δίδυμες αδελφές, οι οποίες μάλιστα είναι όσο εκθαμβωτικές όσο εκείνη;-.

Ποια είναι η Lady Eliza και η Lady Amelia;

Η Lady Eliza και η Lady Amelia είναι οι 29χρονες δίδυμες αδερφές της Kitty, οι οποίες παρευρέθηκαν στο LFW party φορώντας Michael Kors φορέματα με cut-outs. Οι αδελφές έφτασαν φρέσκιες από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όπου παρακολούθησαν το show του Michael Kors. Να σχολιάσουμε πως η Lady Eliza και η Lady Amelia είχαν να επισκεφτούν την Νέα Υόρκη για περισσότερο από μια δεκαετία.


https://www.instagram.com/tv/CaHtBxfKbjA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Amelia και η Eliza φαίνεται να ακολουθούν τα βήματα της μεγάλης αδερφής τους, καθώς υπέγραψαν συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Storm Model Management.



Οι τρεις καλλονές συνοδεύονταν από τον Samuel Aitken, τον 18χρονο ετεροθαλή αδερφό τους, ο οποίος συνδύασε το λευκό denim τζάκετ του με ένα ασορτί logo top και ένα σκούρο τζιν παντελόνι. Είναι ο γιος της μητέρας τους, Victoria Aitken και του δεύτερου συζύγου της, Jonathan Aitken, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2005 έως το 2009.

Φυσικά, η Lady Amelia, η Lady Eliza και η Lady Kitty είναι όλες ανιψιές της πριγκίπισσας Diana, καθώς ο πατέρας τους είναι ο Earl Spencer, αδερφός της Diana. Ήταν μόλις πέντε ετών όταν η Diana σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997.

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις μερικές φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @ameliaspencer15

Διάβασε επίσης: