Do It Like Kate: Η Δούκισσα κάνει την πιο chic πρόταση για office look

Sabine Camhi
Do It Like Kate: Η Δούκισσα κάνει την πιο chic πρόταση για office look

H Kate Middleton ξέρει ακριβώς πώς να φορέσει ένα μπλέιζερ.

 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν κάποτε πιστή στα skinny jeans, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει ένα πιο σοφιστικέ στυλ, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας. Σήμερα, ωστόσο, η Kate Middleton απέδειξε πως δεν πρέπει να ξεχάσουμε την δύναμη ενός slim-leg παντελονιού, σε μια περίοδο γεμάτη με φαρδιές σιλουέτες και baggy jeans.

Το polished looks της Kate Middleton

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέφθηκε την περιοχή Southwark του Λονδίνου για να συναντηθεί με γονείς και παιδιά από το PACT (Parents and Children Together), μια κοινοτική οργάνωση που προσπαθεί να βελτιώσει την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών. Η Kate συναντήθηκε με μέλη και εθελοντές της οργάνωσης κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας MumSpace συνάντησής τους, η οποία στοχεύει στη δημιουργία ενός δικτύου υποστήριξης για γονείς που μεγαλώνουν μωρά και νήπια.

kate_middleton_kamilo_palto.jpg

Το καμηλό παλτό είναι το key staple (και) των χειμωνιάτικων εμφανίσεων της Kate Middleton



Για την συνάντηση αυτή λοιπόν, η Δούκισσα συνδύασε ένα cropped μαύρο παντελόνι από το brand L.K. Bennett (€102) με ένα ασορτί πλεκτό και ένα classic γκρι καρό μπλέιζερ. Τα αξεσουάρ περιλάμβαναν μια μαύρη ζώνη με χρυσή αγκράφα, ένα μπλε κρεμαστό κολιέ από την Astley Clarke, ένα ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι της Cartier, σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, ένα δαχτυλίδι με διαμάντια από το brand Annushka και μαύρες μυτερές γόβες με χαμηλό block τακούνι του Gianvito Rossi.


https://www.instagram.com/p/CZuF9NPNtDA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα μαύρα separates είναι ένα ouftit που προτίμησαν στο παρελθόν πρόσωπα όπως η Audrey Hepburn, αλλά με την προσθήκη του preppy μπλέιζερ, η Kate μεταμορφώθηκε σε french girl.

Αντέγραψε και εσύ την εμφάνισή της Δούκισσας! Αν προτιμάς όμως ένα γνήσιο french girl look, τότε δοκίμασε να φορέσεις ένα ζευγάρι ballet pumps αντί για γόβες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ