Εκθαμβωτική η Blake Lively με κοστούμι στο χρώμα της χρονιάς

Νατάσσα Σχοινά
Εκθαμβωτική η Blake Lively με κοστούμι στο χρώμα της χρονιάς

Ένα από τα πιο hot και δυναμικά looks που έχουμε δει τελευταία.

Αν κάποιος σου πει να κάνεις μία γρήγορη καταγραφή των πιο καλοντυμένων γυναικών του Hollywood, τότε σίγουρα στο Top 5 θα βάλεις και την Blake Lively. H 34χρονη ηθοποιός φημίζεται για τις εξαιρετικά κομψές της εμφανίσεις, οι οποίες φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια εξελίσσονται όλο και περισσότερο συνθέτοντας το προφίλ μίας από τις πιο εκλεπτυσμένες και με αέρα παλιού κινηματογράφου σταρ της παγκόσμιας showbiz.

Πρόσφατα, η Lively παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «The Music Man» με τον Hugh Jackman στο Winter Garden Theatre στη Νέα Υόρκη και το outfit της συζητήθηκε, όχι μόνο επειδή ήταν εξαιρετικά στυλάτο αλλά και γιατί ήταν στο χρώμα της χρονιάς «Very peri», όπως αυτό αναδείχτηκε από την Pantone.



Η Blake Lively με Very Peri

Το Very Peri είναι μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του μωβ που ταυτίζεται με την ελευθερία, την περιέργεια και τον πειραματισμό. Εκφράζει την τόλμη καθώς παράλληλα απομακρύνεται από το βαρετό και δίνει την ευκαιρία σε αυτόν που θα το επιλέξει να δημιουργήσει ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όπως αυτό της Blake Lively.

Η ηθοποιός για την περίσταση επέλεξε ένα κοστούμι από τη φθινοπωρινή συλλογή από Sergio Hudson, έναν σχεδιαστή που έχει στο παρελθόν προτιμήσει και η Michelle Obama. Το σχέδιο της Lively χαρακτηριζόταν από το βαθύ ντεκολτέ και το σέξι σατέν ύφασμά του, ενώ το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι γόβες από τον οίκο Louboutin.

blake lively very peri

Η Lively συνδύασε το outfit με κοσμήματα από Brent Neale και Lorraine Schwartz προσθέτοντας επιπλέον λάμψη. Στον λογαριασμό της στο Instagram, μάλιστα, δημοσίευσε και μία σειρά από φωτογραφίες για να δείξει όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισης στο κοινό.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις φωτογραφίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Do It Like Kate: Η Δούκισσα κάνει την πιο chic πρόταση για office look

Το αγαπημένο αξεσουάρ της Σίσσυς Χρηστίδου έχει κάτι από 80s

Aν θες στα 53 να ντύνεσαι σαν την Jennifer Aniston πρέπει να ξέρεις 7 fashion tips