Η Δούκισσα Νομικού με athleisure look φόρεσε το φθινοπωρινό σορτς που είναι τάση

Η Δούκισσα Νομικού με athleisure look φόρεσε το φθινοπωρινό σορτς που είναι τάση

Το αθλητικό look που μπορείς να φορέσεις και εκτός γυμναστηρίου.

Η Δούκισσα Νομικού δεν είναι σίγουρα η γυναίκα που έχουμε στο μυαλό μας ότι κυκλοφορεί με φόρμες. Εξάλλου, η ίδια είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τις πληροφορίες που δίνει για την ιδιωτική της ζωή, ακόμη και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο και χρησιμοποιεί περισσότερο σαν ένα μέσο για να προβάλει τα επαγγελματικά της και τις διάφορες συνεργασίες που έχει με ελληνικά αλλά και ξένα brands. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η Δούκισσα μας έδειξε και μια πλευρά του στυλ της, που δεν έχουμε δει. Μιλάω για τα αθλητικά σύνολα με τα κολάν και τις φόρμες, που μάλιστα η Δούκισσα φοράει και στις casual εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/p/Cw0GakoNEmZ/

Πρόσφατα την είδαμε με ένα ελαστικό σύνολο με κολάν και μπουστάκι, σε τέλειο φούξια χρώμα, με ombre τελείωμα σε ανοιχτό μπλε, τιρκουάζ. Πριν όμως από τη φωτό της στην πρωινή γυμναστική, μας είχε δείξει και ένα look με ολόσωμο μαύρο κορμάκι, sneakers και καπέλο jockey από τις εξερευνήσεις της στη Σχοινούσα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η αλήθεια είναι ότι τα κολάν ειδικότερα -και το athleisure style γενικότερα- ταιριάζουν τέλεια στη Δούκισσα, που δεν φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα τα κλασικά αθλητικά ρούχα, βρίσκοντας super fashionable εναλλακτικές.

Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα και το κόκκινο χρώμα φαίνεται ότι είναι το δικό της γούρι

https://www.instagram.com/p/CvAkkJet-WF/

Το πετσετέ σετάκι της Δούκισσας είναι η casual επιλογή για την ημέρα σου.

Μέσα στα Instagram stories της Δούκισσας ξεχωρίσαμε μία φωτογραφία της από το ασανσέρ, όπου πόζαρε στον καθρέφτη και έβγαλε μία mirror selfie. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια φόρεσε ένα σετάκι σε πετσετέ ύφασμα, που είναι πραγματικά φανταστικό. Λευκό, κοντό σορτσάκι και ασορτί μπλουζάκι σε γλυκό ροδανικί χρώμα, τα οποία η Δούκισσα συνδύασε με μία μεγάλη, bohemian suede τσάντα σε ανοιχτό μπεζ της άμμου. Οι λεπτομέρειες με τα κρόσσια κάνουν τη συγκεκριμένη τσάντα ακόμη πιο ιδιαίτερη. Ένα ζευγάρι κρίκοι έδωσαν λίγη λάμψη στο όλο outfit.

doukissa_nomikou-(4).jpg

Photo: Instagram/@dutchesss_

Όσο ο καιρός ακόμη το επιτρέπει, αξιοποίησε τα καλοκαιρινά items του athleisure style και ένταξέ τα στην καθημερινότητά σου μαζί με ένα ζευγάρι άνετα sneakers, το σακίδιο ή τη μεγάλη shopper τσάντα σου.