Στο show SS24 του Michael Kors απολαύσαμε το ανοιξιάτικο mood και το λαμπερό front row

Ναταλία Κατσακιώρη
Στο show SS24 του Michael Kors απολαύσαμε το ανοιξιάτικο mood και το λαμπερό front row

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2023 Evan Agostini

Η Blake Lively, η Rita Ora και η Halle Berry παρακολούθησαν βρέθηκαν στο Brooklyn για τον αγαπημένο τους Michael Kors.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έχει όπως και κάθε άλλο fashion week και κάποια δικά της ορόσημα. Ένα από αυτά είναι και το show του Michael Kors, ο οποίος φροντίζει πάντα μα φέρνει κάτι από το δικό του elegant σύμπαν και να ακουμπά σαν χάδι την μουντή καθημερινότητα των πόλεων, μετατρέποντας τη Νέα Υόρκη στο εκάστοτε σκηνικό που θέλει για να υμνήσει τη γυναίκα. Είναι αυτός ο σχεδιαστής που ξέρεις πάντα ότι ανάμεσα στα ρούχα του και τα αξεσουάρ κάθε νέας του συλλογής θα βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Κάτι όμορφο, ποιοτικό και feminine.

NYFW Spring/Summer 2024 - Michael Kors - Front Row

Anitta, Vanessa Hudgens, Rita Ora, Jesse Williams, Chris Ivery και Ellen Pompeo (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2023 Evan Agostini

Εκτός, όμως, από την αδιαμφισβήτητη σχεδιαστική του αξία όλα αυτά τα χρόνια, τα shows του Michael Kors είναι και ένα μεγάλο πάρτι, με το front row του να έχει πάντα το πιο λαμπερό cast. Έχουμε τις διαχρονικές μούσες του όπως η Kate Hudson, η οποία αυτή τη φορά δεν βρέθηκε στο show, η Halle Berry, η Blake Lively, η Rita Ora, η Ellen Pompeo και η Vanessa Hudgens, αλλά και όλα τα αγαπημένα του μοντέλα, που βρίσκονται πάντα μαζί του στην πασαρέλα.

Τα trends που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης -Τα καλύτερα items των τελευταίων shows

NYFW Spring/Summer 2024 - Michael Kors - Front Row

Halle Berry (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2023 Evan Agostini

Όλες, λοιπόν, βρέθηκαν εκεί και ήταν πραγματικά υπέροχες. Ντυμένες φυσικά by Michael Kors μας έδειξαν τα πιο stylish σύνολα από την Fall/Winter συλλογή του οίκου. Η Blake Lively απαστράπτουσα με μία ολόσωμη, total sequined φόρμα σε στυλ καμπάνα και η Halle Berry με το ολόμαυρο outfit με τα φόρεμα και μπότες πάνω από το γόνατο ήταν σίγουρα οι δύο πιο ξεχωριστές παρουσίες.

https://www.instagram.com/reel/CxEw46fuTEM/

Η SS24 collection του Michael Kors μας ταξίδεψε σε μια άνοιξη γεμάτη θηλυκότητα.

Το SS24 show του Michael Kors πραγματοποιήθηκε σε μια μαγική τοποθεσία στο Brooklyn, με θέα μία από τις γέφυρες που ενώνουν το πιο διάσημο προάστιο της Νέας Υόρκης με το Μανχάταν. Το σκηνικό διακοσμήθηκε με λευκές πέργκολες και φούξια λουλούδια, ενώ στο catwalk είδαμε να κυριαρχεί το αγαπημένο του camel neutral χρώμα.

Kors-S24-068.jpg

Λευκές και μαύρες δαντέλες, ελαφριά πλεκτά, διαφάνειες, κοστούμια και ultra mini φούστες και σορτσάκια, αλλά και tailored σχέδια με παλτό και καμπαρντίνες ήταν τα high lights του catwalk.

https://www.instagram.com/reel/CxD484UuEZT/

Τα καλύτερα looks από την SS24 collection: