8 σύνολα με τζιν παντελόνι αν δεν ξέρεις και σήμερα τι να φορέσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
8 σύνολα με τζιν παντελόνι αν δεν ξέρεις και σήμερα τι να φορέσεις
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Το μόνο κομμάτι της ντουλάπας μας που δεν θα μας προδώσει ποτέ.

Γιατί πάντα γυρνάμε στα κλασικά items της ντουλάπας μας; Γιατί εκεί ξέρουμε πως θα μας περιμένει μια εύκολη λύση έτοιμη να εξυπηρετήσει την ανάγκη της στιγμής. Όταν επιστρέφεις στα αγαπημένα σου κομμάτια, και ειδικά στο τζιν παντελόνι σου, είναι σαν να γυρίζεις στο σπίτι σου. Σαν να μπαίνεις στη ζώνη ασφαλείας, πράγμα πολύ σημαντικό στις μέρες μας για αυτό και τα essentials βαθμολογούνται τόσο υψηλά από όλους τους fashion insiders. Ως γνωστόν οι εποχές που στριμώχναμε, κυριολεκτικά, τον εαυτό μας μέσα σε τάσεις και micro trends έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες. Go denim, λοιπόν!

To bomber jacket είναι must αυτή την άνοιξη γιατί θα το βρεις στα πιο φωτεινά χρώματα

jeans-spring-(15).jpg
1710256139349-914459169-jeans-spring-(12).jpg

Οι τάσεις στα τζιν παντελόνια το τελευταίο διάστημα μας έχουν κάπως μπερδέψει και αυτό γιατί βλέπουμε να κυκλοφορούν όλα τα δυνατά shapes που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου: mom fitted, wide leg, baggy, skinny, cuff, slouchy και φυσικά ίσια. Μήπως ήρθε λοιπόν η στιγμή να αφήσουμε τα μπερδέματα και απλώς να απολαύσουμε το πιο αγαπημένο παντελόνι όλων των εποχών, στο αγαπημένο μας πατρόν;

jeans-spring-(13).jpg

Kαι αφού καταλήξεις στο αγαπημένο σου τζιν παντελόνι για την άνοιξη του 2024, έχει έρθει η στιγμή για ένα ωραίο, δημιουργικό και ευφάνταστο styling που θα το αναδείξει κατάλληλα και θα το κάνει να φαίνεται πιο καινούργιο από ποτέ. Ακολουθούν οκτώ προτάσεις για σένα που δεν ξέρεις ακόμη τι να φορέσεις το πρωί πριν φύγεις από το σπίτι.

Οδηγός αγοράς: Οι xxl τσάντες είναι η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα -10 για να διαλέξεις

jeans-spring-(16).jpg

8 σύνολα με denim με ανοιξιάτικη διάθεση: