Πολύχρωμο σακάκι: Οι πιο εύκολοι συνδυασμοί με όλα τα χρώματα που αγαπάμε

Ναταλία Κατσακιώρη
Πολύχρωμο σακάκι: Οι πιο εύκολοι συνδυασμοί με όλα τα χρώματα που αγαπάμε
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Φτάνει πια με τα basics, ώρα για χρώμα!

Παρατηρώντας για λίγο τα fashion weeks και όλες τις νέες συλλογές των αγαπημένων μας designers για την SS24 season αλλά και για τον επερχόμενο χειμώνα, το συμπέρασμα είναι ότι ο βασιλιάς των τάσεων παραμένει το quiet luxury. Η ήσυχη πολυτέλεια ήρθε για να μείνει και εμείς έχουμε αρχίσει να διαμορφώνουμε ήδη ανάλογα το στυλ μας, σύμφωνα με τις επιταγές της. Οπότε η basic παλέτα των χρωμάτων έχει μέχρι στιγμής την τιμητική της. Το θέμα είναι ότι μάλλον έχουμε κάπως «κολλήσει» σε αυτή την κατηγορία και χάνουμε όλο το διασκεδαστικό κομμάτι που γίνεται στα χρώματα της άνοιξης.

Οδηγός αγοράς: Οι 10 φούστες που θα πάρουμε μαζί μας το Πάσχα -Pastels και πλισέ σε πρώτο πλάνο

colored_blazer-(10).jpg

Γιατί μπορεί το μαύρο και το λευκό να είναι εξίσου αγαπημένα και εύκολα χρώματα για όλες μας, αλλά η ουσία του quiet luxury δεν βρίσκεται εκεί, αλλά περισσότερο στις λιτές γραμμές και τα έντονα χρώματα που τις κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακές από ότι συνήθως. Ένα διαχρονικό, all time classic item δεν σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να είναι άσπρο ή γκρι ή navy blue. Μπορεί εξίσου επιτυχημένα να εκφράζει το αιώνιο στυλ του με ένα λαμπερό κόκκινο, ένα εκκεντρικό κίτρινο ή ένα έντονο μπλε. Και στην περίπτωση των blazer αυτό ο κανόνας βρίσκει απόλυτα την εφαρμογή του.

colored_blazer-(7).jpg

Τα σακάκια είναι από τα πιο κομψά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας και έχουν κάνει μία πολύ δυναμική επιστροφή το τελευταίο διάστημα. Αφενός γιατί είναι το τέλειο πανωφόρι για τη μεταβατική φάση που διανύουμε και αφετέρου γιατί έχει επίσης κυριαρχήσει το office style ακόμα και στα πιο casual σύνολά μας. Αλλά γιατί πρέπει οπωσδήποτε να φορέσουμε ένα σακάκι στην παλέτα των basics; Guess what! Δεν πρέπει!

Τα λαμπερά χρώματα είναι η πιο διασκεδαστική τάση που μπορείς να υιοθετήσεις αυτή την άνοιξη και σήμερα θα ανακαλύψουμε παρέα όλες εκείνες τις αποχρώσεις που αξίζει να δοκιμάσεις στα σακάκια σου. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με τα must χρωματιστά blazers του 2024, που ακολουθούν το quiet luxury με ένα ξεχωριστό twist.

Το baggy τζιν παντελόνι είναι το must σχέδιο που βλέπεις παντού -5 τρόποι να το φορέσεις τώρα

Τα πολύχρωμα σακάκια της άνοιξης:

Κόκκινο

colored_blazer-(1).jpg

Κίτρινο

colored_blazer-(3).jpg

Ροζ σάπιο μήλο

colored_blazer-(19).jpg

Dusty γαλάζιο

colored_blazer-(14).jpg

Πράσινο

Milano-str-F24-0293.jpg