Crystal eyes: Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει το εύκολο tip που μεταμορφώνει το βλέμμα

Ευαγγελία Αλπίδου

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι αρκετά δημοφιλές, γιατί μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να χαρίσει λάμψη στο πρόσωπο ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Ήρθε η ώρα να σου παρουσιάσουμε ένα μακιγιάζ το οποίο θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου. Ναι, πολύ σωστά! Εκεί που ήσουν με τις ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να πετύχεις την τέλεια γραμμή eyeliner και το metallic smokey eye look, το crystal eyes είναι το μακιγιάζ που έρχεται να μεταμορφώσει το βλέμμα σου σε χρόνο dt!

The New Rachel: Η Jennifer Aniston ανανέωσε το κούρεμα που λατρέψαμε στις Χρυσές Σφαίρες 2024

1704723156595-337380156-Grimaldi-HC-clp-F22-020.jpg

Διακριτικά κρύσταλλα θα γεμίσουν με λάμψη το βλέμμα

Το crystal makeup look, το είχαμε δει την προηγούμενη χρονιά μέσα στα catwalks και στα Haute Coutute shows. Πρόκειται για ένα trend που ο πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ είναι μικρά, διακριτικά κρύσταλλα που τοποθετούνται γύρω από τα μάτια. Ναι, τόσο απλό! Μπορείς να τα προσθέσεις επάνω στο κινητό βλέφαρο, στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού, ακόμα όμως και επάνω στα ζυγωματικά, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός εφέ highlighter. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θες να δώσεις κάθε φορά, μπορείς να προσθέσεις και παραπάνω από έναν κρύσταλλο. Αν θες να χαρίσεις μία ποπ και παιχνιδιάρικη πινελιά στο μακιγιάζ σου, επίλεξε χρωματιστούς κρυστάλλους, ενώ για ένα ultra chic αποτέλεσμα επίλεξε την κλασική, silver απόχρωση.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι αρκετά δημοφιλές, γιατί μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να χαρίσει λάμψη στο πρόσωπο ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Δηλαδή, αν έχεις κανονίσει μία έξοδο μετά το γραφείο, προσθέτεις τους κρυστάλλους γύρω από τα μάτια και… είσαι έτοιμη!

https://www.instagram.com/p/C11oUncITGe/

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη, λατρεύει να κάνει ξανά και ξανά το συγκεκριμένο μακιγιάζ στην εμφάνισή της. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει ανεβάσει φωτογραφίες με το crystal makeup look. Την έχουμε δει να το επιλέγει τόσο σε glam εμφανίσεις, συνδυάζοντάς το με sparkle φορέματα, όσο και σε καθημερινές εξόδους με denim looks. Όπως καταλαβαίνεις ταιριάζει σε κάθε περίσταση και με οποιοδήποτε look.

We are calling it! Το κεραμιδί κραγιόν είναι το χρώμα που μπορείς να φορέσεις και χωρίς μακιγιάζ

Extra tip: Για να τοποθετήσεις τα κρύσταλλα στη επιδερμίδα του προσώπου, θα χρειαστείς μία ειδική κόλλα για βλεφαρίδες. Έτσι το μακιγιάζ θα παραμείνει σταθερό για ώρες!

Ξεκίνα τη χρονιά δημιουργώντας μοναδικά, glam beauty looks! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες που η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει επιλέξει το crystal eye look στην εμφάνισή της. Ρίξε μία ματιά...

Photo by @katerina_papoutsaki