«Να πετάς ψυχή τε και σώματι», είπαν στην Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία απέδειξε (ξανά) κάτι απλό

«Να πετάς ψυχή τε και σώματι», είπαν στην Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία απέδειξε (ξανά) κάτι απλό
Instagram

Το total blue look και οι πόζες στο σπίτι που έχει στολίσει υπέροχα. 

«I’m flyin’ maaan 😇 Καλή Κυριακή αγαπημένοι άνθρωποι 🌻 Να έχετε μια υπέροχη μέρα ☀️», με αυτή τη λεζάντα και με ένα καρουζέλ φωτογραφιών η Κατερίνα Παπουτσάκη ευχήθηκε «καλή Κυριακή» στους followers της στο Instagram. Ποζάροντας με total blue look, η ηθοποιός πετάει κυριολεκτικά με φόντο το υπέροχο σκηνικό από τη βεράντα του σπιτιού της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μάς δείχνει το μακιγιάζ με κρυστάλλους - Δες πώς θα το κάνεις κι εσύ

Η Κατερίνα, η οποία φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της, εκτός από την ενασχόλησή της με την υποκριτική έχει πάει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες ένα βήμα παραπέρα από τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά και με το τραγούδι. Είναι γνωστό πως διαθέτει μία άρτια φωνή και το τραγούδι «Λουλουδάκι» αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

https://www.instagram.com/p/C08uZPOoEq4/

Δες όλες τις φωτογραφίες με το total blue look στη gallery που ακολουθεί:

Φορώντας αθλητική μπλε φόρμα, γαλάζιο T-shirt και μπλε γούνα, η Κατερίνα έκανε έναν υπέροχο συνδυασμό αλλά το καλύτερο στο look ήταν το χαμόγελό της και η γαλήνη στο πρόσωπό της.

Οι followers της Κατερίνας Παπουτσάκη την αποκαλούν «μαμά και μοντέλο», εμείς θα συμφωνήσουμε

Κάποια από τα αποθεωτικά σχόλια των followers:

Όπως ήταν λογικό, η μητέρα δύο αγοριών, απέσπασε άκρως κολακευτικά σχόλια από τους ακολούθους της.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι της ηθοποιού - Ένα νέο σπίτι που σηματοδοτεί μια νέα αρχή

Το τέλος της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» την περσινή σεζόν συνέπεσε με μια ακόμα αλλαγή στην πραγματική ζωή της πρωταγωνίστριάς Κατερίνας Παπουτσάκη. Η ηθοποιός, αφού χώρισε με τον Παναγιώτη Πιλαφά το 2022, ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορείας, όπως ανέφερε τον Μάρτιο στην εκπομπή Dot βρισκόταν, μαζί με τους γιους της Μάξιμο και Κίμωνα, σε διαδικασία μετακόμισης.

«Μετακομίζω τώρα και χρειάζομαι χρόνο να φτιάξω το καινούργιο σπίτι. Έχω χαρά όμως, είναι καινούργια αρχή. Είναι μια φάση καινούργια που αρχίσει που μπορεί να έχει μέσα μια αίσθηση λίγο γκρίζα. Τα πρακτικά πράγματα μού φέρνουν άγχος και είναι πάρα πολύ δύσκολα να τα διαχειριστώ, αλλά με βοηθάει ο αδελφός μου, γιατί σε αυτά είμαι τραγική» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια στον Μίνωα Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη.

Κάποια από τα πλάνα του νέου της σπιτιού, φαίνονται και στις φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα και στις οποίες απεικονίζεται ο στολισμός της minimal οικείας της.

Δες ακόμα κάποια πλάνα από τον χώρο του σπιτιού:

Όπως θα δεις και από την gallery πιο κάτω μπορεί να έχει minimal διακόσμηση όσον αφορά τα χρώματα και τα έπιπλα, με το λευκό να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος του αλλά έχει αρκετά στοιχεία που δίνουν μια vintage αίσθηση, κυρίως από την εποχή των 70's.

https://www.instagram.com/reel/CrVVHxZI4kZ/

Το κεφάλαιο breathwork που έπαιξε κομβικό ρόλο στις αλλαγές στη ζωή της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε τον περασμένο Ιούνιο η Κατερίνα Παπουτσάκη με αφορμή τότε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Σε σημαντικό σημείο της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη δική της εμπειρία με το Breathwork περιγράφοντας το πόσο της άλλαξε τη ζωή. Όπως τόνισε, στο παρελθόν δεν βοηθούσε τον εαυτό της ενώ η συγκεκριμένη προσέγγιση αναπνοής τη βοήθησε να ξεπεράσει τυχόν κρίσεις πανικού.

Τι είναι το breathwork

To Breathwork είναι μια σωματική προσέγγιση που χρησιμοποιεί την Συνειδητή Συνδεδεμένη Αναπνοή σε συνδυασμό με πολλές άλλες αναπνευστικές τεχνικές με στόχο να συμβάλλει:

  • στην επανασύνδεση μας με τις αισθήσεις και τα συναισθήματά μας
  • στην διερεύνηση περιοριστικών πεποιθήσεων
  • στην εναρμόνιση μεταξύ σώματος, μυαλού και πνεύματος
  • στην ασφαλή διαχείριση ή απελευθέρωση των τραυμάτων που φέρουμε και των συμπτωμάτων που απορρέουν αυτά, πχ εξαρτήσεις, κρίσεις πανικού ή οργής, κατάθλιψη, φοβίες, άσθμα, αϋπνία κλπ.

Η ανάρτηση με το «ευχαριστώ»

«BREATHWORK🐯 Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου , γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται, χρειάζεται να το μοιράζεται .🌟🌟🌟
Δεν θα πω πολλά. Θα πω μόνο, ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά, μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερίνα, να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα, αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ 🌸
Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι , που σε αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ ,με καθοδηγεί η αγαπημένη μου φίλη @thomaisandroutsou .Απέραντη ευγνωμοσύνη και τεράστια αγκαλιά 🤍 ΥΓ: στη φωτο, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη , αμέσως μετά τη θεραπεία 🐯 ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά !!!!!!! και … αλήθεια …..όλα θα πάνε καλά 😉», είχε γράψει η Κατερίνα στις αρχές Ιουνίου.

https://www.instagram.com/p/Cs_bUjNoI-w/

Το λουλουδάκι

Στα μέσα του καλοκαιριού, η Κατερίνα Παπουτσάκη κυκλοφόρησε το 5ο κατά σειρά τραγούδι της. Μετά τη «Σκλάβα», την «Πεταλούδα» της, το «Αδέσποτο Σκυλί» και φυσικά την «Καλοκαιρία» της, η Κατερίνα συνάντησε για τρίτη φορά τη μουσική και τις λέξεις της Σεμέλης Παπαβασιλείου σε ένα τραγούδι ρετρό, γεμάτο τζαζ πινελιές.

Παπουτσάκη- Μαραντίνης ετοιμάζουν νέο τραγούδι για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο