We are calling it! Το κεραμιδί κραγιόν είναι το χρώμα που μπορείς να φορέσεις και χωρίς μακιγιάζ

Ευαγγελία Αλπίδου
We are calling it! Το κεραμιδί κραγιόν είναι το χρώμα που μπορείς να φορέσεις και χωρίς μακιγιάζ
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Το κεραμιδί κραγιόν είναι μία ζεστή απόχρωση με καφέ, κόκκινους και πορτοκαλί τόνους που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. 

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές το πρωί δεν έχεις το κουράγιο και την όρεξη για να δημιουργήσεις το τέλειο makeup look. Και είναι απόλυτα λογικό! Το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή είναι πώς θα καταφέρεις να χουχουλιάσεις περισσότερη ώρα κάτω από τα σκεπάσματα.

We are calling it! Το ροδακινί θα είναι το πιο hot χρώμα στο manicure

Μπορεί να μην είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις μία αψεγάδιαστη clean βάση, αλλά είναι απαραίτητο να εφαρμόζεις πάντα την αντηλιακή προσώπου σου. Στην αγορά υπάρχουν αντηλιακά προσώπου με makeup, τα οποία καταπολεμούν τις διχρωμίες και χαρίζουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Το κεραμιδί κραγιόν ταιριάζει με casual και formal looks

Το κραγιόν είναι αυτό που μπορεί συνδυαστικά με τη λαμπερή επιδερμίδα να δημιουργήσει το τέλειο beauty combo. Όχι, όμως οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν! Υπάρχει μία απόχρωση η οποία μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας με casual και formal looks. Αναφερόμαστε στο κεραμιδί κραγιόν, φυσικά! Μία ζεστή απόχρωση με καφέ, κόκκινους και πορτοκαλί τόνους. Όλα τα χρώματα μαζί δημιουργούν μία απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας τόσο σε σκούρες όσο και σε ανοιχτές.

Chraibi-HC-bks-S23-037.jpg

Το κεραμιδί κραγιόν χαρίζει ένα έντονο, αλλά όχι άγριο αποτέλεσμα. Αυτό το κάνει ιδανικό να μπορεί να πρωταγωνιστήσει ακόμα και μόνο του, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Για ένα natural και smooth αποτέλεσμα πρόσθεσε μία καφέ mascara, ενώ για ένα πιο έντονο μακιγιάζ τόνισε το βλέμμα σου με τη μαύρη mascara.

Αν θες ένα κραγιόν το οποίο θα έχεις πάντα και παντού μέσα στην τσάντα σου αυτή τη χρονιά, το κεραμιδί κραγιόν είναι το beauty προϊόν που ψάχνεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά κεραμιδί κραγιόν με έντονο, φωτεινό χρώμα που διαρκούν για ώρες! Ρίξε μία ματιά…