Baby It's Cold Outside! 8 ενυδατικές κρέμες που θα προστατεύσουν την επιδερμίδα σου από το κρύο

Ευαγγελία Αλπίδου

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η ενυδάτωση είναι το «κλειδί» που χρειάζεται η επιδερμίδα σου αυτές τις ημέρες.

Baby, It's Cold Outside! Η αλήθεια είναι πως σήμερα είχα στο μυαλό μου να σου μιλήσω για tips που μπορείς να κάνεις στο μακιγιάζ... Αλλά με τις θερμοκρασίες να πέφτουν καθημερινά όλο και περισσότερο, αποφάσισα να κάνω ένα άρθρο για τις ενυδατικές κρέμες που θα προστατεύσουν την επιδερμίδα σου από το κρύο.

Σκασμένα χείλη; 4 tips που θα σε σώσουν από το τσουχτερό κρύο

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η ενυδάτωση είναι το «κλειδί» που χρειάζεται η επιδερμίδα σου αυτές τις ημέρες. Η έκθεση στο κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ευαισθησία και ξηρότητα. Η ενυδάτωση, λοιπόν, θα κλειδώσει μέσα στον επιδερμικό φραγμό τη σωστή υγρασία, προστατεύοντας την επιδερμίδα σου από το κρύο. Επίλεξε, ενυδατικές κρέμες με πλούσιες υφές οι οποίες θα καταπραΰνουν αμέσως τους ερεθισμούς στην ξηρή και δυσανεκτική επιδερμίδα.

Μην ξεχάσεις την αντηλιακή προστασία!

pexels-sora-shimazaki-5938590.jpg

Προσοχή! Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου είναι σημαντικό να εφαρμόσεις πρώτα την αντηλιακή προσώπου -ο ήλιος είναι πάντα εκεί στη θέση του- και μετά την ενυδατική σου. Βέβαια, στην αγορά μπορείς να βρεις ενυδατικές κρέμες με SPF προστασία. Με αυτό τον τρόπο θα χαρίσεις στην επιδερμίδα σου την τέλεια «ασπίδα» απέναντι στο κρύο και στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Σκασμένα χείλη; 4 tips που θα σε σώσουν από το τσουχτερό κρύο

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικές από τις αγαπημένες μου ενυδατικές κρέμες που λατρεύω να δοκιμάζω ξανά και ξανά. Έχουν πλούσιες υφές και θρεπτικά συστατικά τα οποία ανακουφίζουν από την πρώτη κιόλας εφαρμογή την ερεθισμένη επιδερμίδα. Αφού τις εφαρμόσεις στην επιδερμίδα και τις τοποθετήσεις (οπωσδήποτε) μέσα στην τσάντα σου μπορείς να βγεις και να ευχαριστηθείς την βόλτα σου. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όλες τις επιδερμίδες ακόμα και αν είναι λιπαρή. Ρίξε μία ματιά...

Hair care! Πώς να επιλέξεις το σωστό σαμπουάν για τον τύπο των μαλλιών σου