Αναρωτιέσαι γιατί δεν κρατάει το μακιγιάζ σου; 8 primer για σταθερό αποτέλεσμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Αναρωτιέσαι γιατί δεν κρατάει το μακιγιάζ σου; 8 primer για σταθερό αποτέλεσμα
launchmetrics.com/spotlight

Το primer λειτουργεί «σαν φίλτρο» που κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο ομοιόμορφο χωρίς ατέλειες.

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες είναι ότι δεν κρατάει αρκετή ώρα το μακιγιάζ τους. Είτε με ήλιο είτε με βροχή μετά από λίγη ώρα νιώθουν ότι το μακιγιάζ τις εγκαταλείπει και αρχίζει να λιώνει. Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να πετάξεις όλα τα καλλυντικά από το νεσεσέρ σου. Μην βιάζεσαι όμως, ίσως εσύ να μην κάνεις κάτι σωστά!

Η skincare routine είναι το α και το ω για μία καθαρή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Γι' αυτό δώσε βάση στην ενυδάτωση της βάσης σου. Εκτός από την αντηλιακή προσώπου και την ενυδατική κρέμα, το αμέσως επόμενο βήμα είναι το primer. Ναι, πολύ σωστά! Το primer λειτουργεί «σαν φίλτρο» που κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο ομοιόμορφο χωρίς ατέλειες.

6 iconic hairstyles που ξεχωρίσαμε στις street style εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Balmain-bks-S24-011-(1).jpg

Τι είναι το primer;

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι το primer δεν είναι απαραίτητο για το μακιγιάζ τους. Στην πραγματικότητά όμως είναι το πιο σημαντικό προϊόν! Ο ρόλος του είναι να απορροφά τη λιπαρότητα του foundation και να σταθεροποιεί το μακιγιάζ. Επιπλέον, σαν πέπλο καλύπτει τους ανοιχτούς πόρους και δημιουργεί μία λεία επιδερμίδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ που διαρκεί όλη την ημέρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις μία μικρή ποσότητα από primer στο πινέλο σου και να το εφαρμόσεις σε όλο το πρόσωπό. Στη συνέχεια, αφού στεγνώσει το προϊόν εφάρμοσε το foundation και τα υπόλοιπα καλλυντικά και... είσαι έτοιμη!

Raidy day! Γιατί δεν κάνει καλό το νερό της βροχής στα μαλλιά και στο δέρμα

Από τις πρώτες κιόλας ώρες θα αισθάνεσαι την επιδερμίδα και το μακιγιάζ σου απίστευτα ανάλαφρο και δροσερό. Μην φεύγεις! Δεν θα σε αφήναμε έτσι! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα primer που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εμείς στο beauty departmenet του Queen, λατρεύουμε να τα φοράμε ξανά και ξανά. Καθημερινά πηγαίνουμε από το ένα event στο άλλο και το μακιγιάζ μας παραμένει αναλλοίωτο και σταθερό για ώρες. Μία δοκιμή θα σε πείσει, ρίξε μία ματιά...