7 beauty items για να πετύχεις το red hot μακιγιάζ του χειμώνα

Ευαγγελία Αλπίδου
7 beauty items για να πετύχεις το red hot μακιγιάζ του χειμώνα
April Studio / Courtesy of LuisaViaRoma

Το κόκκινο είναι κομψό, ρομαντικό και σέξι. Είναι η πινελιά που θα απογειώσει το no makeup look σου.

Φωτιά στο κόκκινο! Το κόκκινο είναι αναμφίβολα το χρώμα που πρέπει να φορέσεις αυτή τη σεζόν. Τον προηγούμενο μήνα το είδαμε να πρωταγωνιστεί στα catwalks, τόσο σε αυστηρά suit sets, όσο και σε εντυπωσιακά maxi φορέματα. Αν είσαι λάτρης των γήινων αποχρώσεων και δεν σου αρέσουν τα έντονα και εκκεντρικά χρώματα στα looks, υπάρχει και άλλος τρόπος για να ενσωματώσεις το must χρώμα της σεζόν στην εμφάνισή σου.

DIY Time! 3 βήματα που πρέπει να ακολουθείς στο body scrub για τέλειο αποτέλεσμα

Hui-bks-F23-008.jpg

Κομψό, ρομαντικό και σέξι

Στον κόσμο της ομορφιάς, το κόκκινο χρώμα επικρατεί παντού! Στα μαλλιά, στα νύχια στο μακιγιάζ... Όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να το προσαρμόσεις στο δικό σου προσωπικό στυλ. Στο μακιγιάζ, σου δίνεται η ευκαιρία να πειραματιστείς λίγο παραπάνω και να δημιουργήσεις είτε extreme είτε ρομαντικά beauty looks. Το κόκκινο είναι κομψό, ρομαντικό και σέξι. Δεν είναι τυχαίο που φέτος ειδικά, βγήκαν πολλά beauty trends με πρωταγωνιστή το κόκκινο χρώμα. Ένα από αυτά ήταν το strawberry makeup look, που έγινε viral στα social media από το beauty icon, Hailey Bieber.

https://www.instagram.com/p/Cwgh83dPj2o/

Πώς μπορείς να υιοθετήσεις το κόκκινο χρώμα στο μακιγιάζ; Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι το classic κόκκινο κραγιόν. Λογικό, αλλά ας ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα. Κόκκινες eyeshadows, eyeliners, ρουζ και lip sticks έρχονται να δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεση με την λευκή επιδερμίδα του χειμώνα. -Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα το μαύρισμά μου με έχει αποχαιρετήσει. Αν είσαι ξανθιά το κόκκινο θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ εσύ που είσαι μελαχρινή το κόκκινο χρώμα θα τονίσει το sexiness σου.

Η πινελιά που θα απογειώσει το no makeup look

Armani-Prive-HC-clp-F23-024.jpg

Αν βαριέσαι να βαφτείς το κόκκινο χρώμα θα δείχνει πάνω στην επιδερμίδα σου λες και έχεις δημιουργήσει το τέλειο αψεγάδιαστο μακιγιάζ, ακόμα κι αν είναι το μόνο προϊόν που έχεις χρησιμοποιήσει... Είναι από μόνο του αρκετό για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Παρακάτω σου έχω μερικά τέλεια κόκκινα σε περίπτωση που θέλεις να πας για ένα γρήγορο beauty shopping μετά τη δουλειά. Καλά να περάσεις Queen!