Peach makeup: Το μακιγιάζ που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Peach makeup: Το μακιγιάζ που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά σου
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην γυναικεία γοητεία. Στην ομορφιά που εκπέμπουμε, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Σήμερα, είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! Χρόνια μας πολλά! Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις δουλειές μας, και ας θυμηθούμε πως η σημερινή ημέρα είναι για εμάς, τις γυναίκες, για τα επιτεύγματα και τους αγώνες που έχει δώσει το φύλο μας για τα δικαιώματα και τη ζωή που μας αξίζει. Αυτή τη μέρα είναι σημαντικό να την αφιερώσουμε στον εαυτό μας. Μπορούμε να βρούμε δεκάδες πράγματα να κάνουμε και να μας φτιάξουν τη διάθεση.

Strawberry girl! 8 αρώματα που «μυρίζουν» θηλυκότητα

Αν αποφασίσεις να κάτσεις σπίτι μπορείς να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό ντους, να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο ή να συνεχίσεις τη σειρά που μόλις ξεκίνησες στο Netflix. Από τη άλλη, αν έχεις κανονίσει να βγεις, σου έχουμε βρει το μακιγιάζ που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά σου. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ μπορείς να το κάνεις από το πρωί στο γραφείο ως το βράδυ.

Το μακιγιάζ που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου φρεσκάδα και λάμψη

https://www.instagram.com/reel/Ct6NLqXI2eF/

Το peach makeup, είναι ένα ανάλαφρο μακιγιάζ σε ροδακινί-ροζ αποχρώσεις. Για να καταλάβεις καλύτερα, έχει το ίδιο χρώμα με το ζουμερό ροδάκινο τους μήνες του καλοκαιριού. Τα ροδαλά ζυγωματικά, οι πορτοκαλοκόκκινες σκιές και τα peachy juicy χείλη φωτίζουν τα χαρακτηριστικά και χαρίζουν μία νεανική όψη στην επιδερμίδα. Μην ξεχάσεις, να επιλέξεις υγρές σκιές και ρουζ για να πετύχεις ένα δροσερό και λαμπερό αποτέλεσμα που θα ακτινοβολεί από μακριά. Το peach makeup look είναι ιδανικό για αυτή την εποχή. Είναι το μακιγιάζ που θα συνεχίσεις να επιλέγεις ξανά και ξανά με κάθε outfit από τώρα μέχρι τον επόμενο χειμώνα.

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην γυναικεία γοητεία. Στην ομορφιά που εκπέμπουμε, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά beauty looks που θα σου χαρίσουν έμπνευση με απόλυτο πρωταγωνιστή τη ροδακινί απόχρωση. Επίσης, στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει όλα τα beauty items που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο peachy makeup look.

Happy Women's Day!

343117471_1172064660149911_4985106033588130877_n.jpg

@katiejanehughes

Οι ροδακινί-ροζ αποχρώσεις θα σου χαρίσουν ένα φωτεινό και νεανικό βλέμμα.

337508950_3419446964988495_3359973337092455593_n.jpg

@artbyashleyrebecca

Κάνε τα χείλη σου να μοιάζουν σαν ζουμερό ροδάκινο.

The Queens Experts: Pro tips για να πετύχεις λαμπερή και ενυδατωμένη βάση στο μακιγιάζ