Κοτσίδες, μαύρα χείλη και καφέ eyeliner κυριάρχησαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Ευαγγελία Αλπίδου
Κοτσίδες, μαύρα χείλη και καφέ eyeliner κυριάρχησαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Τα cherry lips χάριζαν στην επιδερμίδα έξτρα χρώμα, ενώ σε συνδυασμό με τα ροδαλά ζυγωματικά δημιουργούσαν μία απίστευτα νεανική όψη.

Μία ημέρα έμεινε για να ρίξει αυλαία και η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Από την προηγούμενη εβδομάδα οι A-listers βρίσκονται στην πόλη του φωτός για να δουν από κοντά τα φαντασμαγορικά shows από τους μεγαλύτερους οίκους. Το beauty department του queen.gr είναι συνεχώς alert για να καταγράψει τα beauty trends που ξεπηδούν μέσα από τα catwalks και τις street style εμφανίσεις των it girls.

PFW 2024: 4 τάσεις στο μακιγιάζ που θα δούμε παντού την άνοιξη

Κοτσίδες, dark lips, φλογερά κόκκινα smokey eyes και επιδερμίδες που φαίνονται ότι δεν έχουν ίχνος μακιγιάζ, ολοκληρώνουν το κάθε outfit και χαρίζουν έμπνευση για τα spring beauty looks.

Μπορεί οι οίκοι να δείχνουν τις τάσεις για τον φθινόπωρο-χειμώνα 2025, αλλά τα trends που ξεπηδούν στον κόσμο της ομορφιάς μπορείς να τα υιοθετήσεις από τώρα, χαρίζοντας ένα level up στις εμφανίσεις σου.

Οι οίκοι προσπάθησαν να αναδείξουν την φυσική ομορφιά των μοντέλων, δημιουργώντας clean βάσεις με απόλυτο πρωταγωνιστή τα ζουμερά, glossy χείλη. Στα χτενίσματα είδαμε τους hair experts να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις με XL κοτσίδες, μεταξένιους κότσους, wet looks και λαμπερά ίσια μαλλιά.

Demeulemeester-clp-F24-012.jpg

Ann Demeulemeester

Βέβαια, στο show της σχεδιάστριας Ann Demeulemeester, τα μαλλιά των μοντέλων ήταν επιμελώς ατημέλητα που θύμιζαν τα μαλλιά της αγαπημένες ποπ τραγουδίστριας, Avril Lavigne.

Φλογερά κόκκινα κραγιόν - Mugler

Mugler-bks-F24-001.jpg

Στο show του Mugler το κόκκινο χρώμα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ.

Εκτός από τα φλογερά, κόκκινα χείλη, τα μοντέλα είχαν εκρηκτικά κόκκινα smokey eyes που δημιουργούσαν ένα ρομαντικό και δυναμικό beauty look.

Mugler-bks-F24-010.jpg

Το κόκκινο smokey eye το είδαμε και στα catwalks στο Fashion Week του Μιλάνου και συγκεκριμένα στο οίκο Hui.

Φωτεινό βλέμμα - Kronthaler Westwood

Kronthaler-Westwood-bks-F24-016.jpg

Στο show του Kronthaler Westwood κυριάρχησαν οι clean βάσεις. Κάτω από τα μάτια το concealer μαζί με το setting powder δημιουργούσε ένα φωτεινό και καθαρό βλέμμα.

Κοτσίδες - Uma Wang

Uma-Wang-bks-F24-054.jpg

Οι κοτσίδες είναι ένα εύκολο χτένισμα που γίνεται σε χρόνο dt. Στο show του Uma Wang οι μεταξένιες κοτσίδες ολοκλήρωναν μία ultra chic εμφάνιση που μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση και με οποιοδήποτε look.

Cherry χείλη - Leonard Paris

Leonard-bks-F24-014.jpg

Στο show του Leonard Paris τα cherry lips χάριζαν στην επιδερμίδα έξτρα χρώμα, ενώ σε συνδυασμό με τα ροδαλά ζυγωματικά δημιουργούσαν μία απίστευτα νεανική όψη. Τα cherry lips θα είναι matchy-matchy με τα ανοιξιάτικα outfits αυτής της σεζόν.

Dark Lips - Valentino

Valentino-clp-F24-002.jpg

Τέλος, στο show του Valentino τα dark lips δημιουργούσαν μία άγρια και δυναμική εμφάνιση. Οι επιδερμίδες ήταν φυσικές χωρίς έντονα κοψίματα, τα φρύδια καλοσχηματισμένα, ενώ τα χείλη ήταν μαύρα με ένα διακριτικό λαμπερό φινίρισμα. Τα dark lips θα κυριαρχήσουν το χειμώνα του 2025 και θα συνδυαστούν τέλεια με τα cozy ρούχα της σεζόν.

Editor’s Choice: 6 υγρά ρουζ που χαρίζουν νεανική όψη στην επιδερμίδα