The Queens Experts: Pro tips για να πετύχεις λαμπερή και ενυδατωμένη βάση στο μακιγιάζ

Ευαγγελία Αλπίδου
The Queens Experts: Pro tips για να πετύχεις λαμπερή και ενυδατωμένη βάση στο μακιγιάζ

Η σωστά ενυδατωμένη βάση είναι το Α και το Ω για μία λαμπερή επιδερμίδα. Σκέψου, ότι είναι ο λευκός κανβάς στον οποίο θες να ζωγραφίσεις. Θέλεις να είναι λείος και καθαρός!

Οι ματ επιδερμίδες ανήκουν πλέον στο παρελθόν! Το No1 trend στο μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια είναι οι φυσικές γυαλάδες που κάνουν την επιδερμίδα να ακτινοβολεί από μακριά απίστευτη ζωντάνια και φρεσκάδα. Το glow εφέ είναι το πολυπόθητο μακιγιάζ που θέλουμε όλες στην καθημερινότητά μας. Πώς όμως το πετυχαίνουμε; Ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να πετύχουμε μία βαθιά ενυδατωμένη βάση;

Όσκαρ: Αυτά είναι τα χτενίσματα των stars που έχουν μείνει στην ιστορία

Lanvin-bbt-S23-016-(3).jpg

Ως beauty addict, αποφάσισα να απευθυνθώ στον αγαπημένο φίλο και makeup artist, Σταμάτη Ορφανούδη, για να μου πει όλα τα beauty tips που χρειάζεται να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε μία glowly επιδερμίδα. Η αλήθεια είναι πως τον Σταμάτη, τον εμπιστεύομαι συνεχώς στην καθημερινότητά μου. Θα έλεγα ότι είναι ο προσωπικός μου «μάγος» που με το ραβδί του με βοηθάει να δημιουργήσω ultra chic beauty looks σε χρόνο dt. Θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ, αν συνεχίσεις να scrollάρεις...

5 beauty pro tips για να πετύχεις αψεγάδιαστο λαμπερό effect:

https://www.instagram.com/reel/CmzPQQ-ByE0/

1. Skincare is everything

Clinea-Glam-n'-Tonic.png

CLINEA, GLAM N' TONIC

«Η περιποίηση της επιδερμίδας μετράει όσο και το ίδιο μακιγιάζ. Ξεκίνα με ένα απολεπιστικό toner και συνέχισε με το αγαπημένο σου ενυδατικό serum, ιδανικά με υαλουρονικό και ολοκλήρωσε με την ελαφριά ενυδατική σου. Η σωστά ενυδατωμένη βάση είναι το Α και το Ω για μία λαμπερή επιδερμίδα. Σκέψου, ότι είναι ο λευκός κανβάς στον οποίο θες να ζωγραφίσεις. Θέλεις να είναι λείος και καθαρός!»

2. Light foundation

«Καλό είναι να αποφύγεις max coverage και matte foundations. Ξεκίνα, προαιρετικά με ένα primer λάμψης, όπως το Maybelline Instant Perfector και σε συνδυασμό με μία ενυδατική, ελαφριά βάση όπως το Nyx Born To Glow δημιούργησε ένα αψεγάδιαστο λαμπερό effect που θα δίνει την αίσθηση ότι δεν φοράς κανένα καλυπτικό προϊόν», πρόσθεσε ο Σταμάτης Ορφανούδης.

3. Creamy textures

«Απέφυγε τις powder υφές σε ρουζ και highlighter! Δώσε extra boost στο dewy look σου με κρεμώδεις υφές. Ναι, ακόμα κι εσύ που έχεις λιπαρή επιδερμίδα. Το μυστικό κρύβεται όπως ανέφερα και παραπάνω στη σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της skincare routine».

4. Less is more

«Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ δεν θέλουμε υπερβολές! Για να ολοκληρώσεις τη βάση σου, τοποθέτησε με ένα ελαφρύ πινέλο ή ένα σφουγγαράκι τοπικά στα σημεία που θες και στο t-zone σου μία μικρή ποσότητα loose πούδρας. Με αυτό τον τρόπο θα σεττάρεις όλα τα προϊόντα και θα χαρίσεις μία ελαφριά, ματ όψη στα σημεία που χρειάζεται».

Κοτσίδες, μαύρα χείλη και καφέ eyeliner κυριάρχησαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

5. Almost done!

CAUDALIE-BEAUTY-ELICIR.png

CAUDALIE, BEAUTY ELIXIR

«Τέλος, ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ένα ενυδατικό mist όπως το Caudalie Beauty Elixir. Το ενυδατικό mist θα φωτίσει, θα ενυδατώσει και θα σου χαρίσει μία ομοιόμορφη βάση. Τα ενυδατικά mist που υπάρχουν στην αγορά έχουν το τέλειο μέγεθος για να τα έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Έτσι, μέσα στην ημέρα μπορείς να κάνεις ένα touch up ανά πάσα στιγμή το μακιγιάζ σου».

430396562_849613546935375_8811083138042162515_n.jpg

@stammmo

Για άλλη μία φορά ευχαριστώ πολύ τον αγαπημένο φίλο και makeup artist, Σταμάτη Ορφανούδη, για τα χρήσιμα χρήσιμα beauty tips που μοιράστηκε μαζί μας. Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω steps η επιτυχία του συγκεκριμένου makeup look είναι σίγουρη! Good luck, Queen!

The Queen's Experts: 5 tips για να πετύχεις το no makeup look