Όσκαρ 2024: Πώς θα αντιγράψεις τις 4 beauty τάσεις που θα επικρατήσουν παντού αυτή τη χρονιά

Ευαγγελία Αλπίδου
Όσκαρ 2024: Πώς θα αντιγράψεις τις 4 beauty τάσεις που θα επικρατήσουν παντού αυτή τη χρονιά

(Photo by Mike Coppola/Getty Images)

Jeff Kravitz

Η Zendaya επέλεξε ένα baroque bob style με extra κίνηση και ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ, που θύμιζε το εμβληματικό κούρεμα της Marylin Monroe.

Εχθές το βράδυ ολοκληρώθηκε στο Dolby Theater του Λος Άντζελες, η 96η απονομή των Όσκαρ. Η βραδιά έληξε με τα δύο φαβορί να είναι οι μεγάλοι νικητές, το «Oppenheimer» (7 Όσκαρ) και το «Poor Things» (4 Όσκαρ). Η Emma Stone λίγο πριν το τέλος της απονομής, ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το δικό της βραβείο, για την μοναδική ερμηνεία της στο «Poor Things».

Ως beauty addicts, αυτό που παρατηρήσαμε είναι το ultra chic makeup look της με απαλές ροζ αποχρώσεις που επιμελήθηκε η αγαπημένη makeup artist της, Rachel Goodwin, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο Queen, για το μακιγιάζ της Emma Stone (σου παραθέτω εδώ τη συνέντευξη να τη δεις).

Λάμψη και iconic beauty looks στο κόκκινο χαλί των Oscars 2024 -Απευθείας οι κορυφαίες εμφανίσεις

AP24071086107482.jpg

Το κόκκινο χαλί δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις

Οι stars παρέλασαν με τις εντυπωσιακές τους δημιουργίες, όμως εμείς δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάζουμε τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους. Η βραδιά των βραβείων Όσκαρ, άλλωστε είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές βραδιές που σηματοδοτούν τις τάσεις που θα δούμε αυτή τη χρονιά.

Από τις δεκάδες star που είδαμε, οι celebrities που μας έκαναν περισσότερη εντύπωση από τις άλλες: Είναι το baroque bob cut της Zendaya, ο big bow στο χτένισμα της Sylvie Meis, το peach fuzz μακιγιάζ της Hailee Steinfeld και τα updo χτενίσματα από πολλές stars. Σκεφτήκαμε λοιπόν: «Γιατί όχι;». Να μιλήσουμε για αυτά τα beauty trends που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των φετινών Oscars, αναφέροντας ένα-ένα τα steps για το πώς θα τα αντιγράψεις κι εσύ στη δική σου εμφάνιση.

Ανακάλυψέ τα (μαζί με πολύτιμα tips) κάνοντας scroll προς τα κάτω και νιώσε το glam, σου αξίζει!

Baroque bob style

Υπέροχα αριστοκρατική και elegant, η Zendaya επέλεξε ένα baroque bob style με extra κίνηση και ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ (άλλη μία hot beauty τάση της βραδιάς). Το Baroque bob, αντλεί πινελιές από την μπαρόκ αισθητική του 17ου αιώνα, ενώ στη συνέχεια υιοθετήθηκε τη δεκαετία του 1960 από τις μεγαλύτερες stars της εποχής. Τα ανάλαφρα, μεγάλα layers που φτάνουν μέχρι τους ώμους χαρίζουν στα μαλλιά extra κίνηση και όγκο, θυμίζοντας το εμβληματικό κούρεμα της Marylin Monroe. Αν σκέφτεσαι να μακρύνεις το κοντό καρέ, το baroque style είναι το αμέσως επόμενο κούρεμα.

Ροδακινί πινελιές στο μακιγιάζ

Το peach fuzz είναι το χρώμα που ανακοίνωσε η Pantone ότι θα επικρατήσει παντού αυτή τη χρονιά. Συγκεκριμένα, στο μακιγιάζ αυτές οι ροδακινί αποχρώσεις χαρίζουν μία φρεσκάδα και νεανική όψη που κάνει ακόμα πιο λαμπερή την επιδερμίδα. Peachy eyeshadows, ροδακινί ζυγωματικά και peach, ζουμερά χείλη δημιουργούν ένα fresh, natural beauty look. Ήταν ένα μακιγιάζ που επέλεξαν οι περισσότερες stars στο φετινό red carpet των Όσκαρ 2024.

Ο Big bow και το coquette style

Elton John AIDS Foundation's 32nd Annual Academy Awards Viewing Party - Arrivals

Η Sylvie Meis με big bow.

(Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Ο μεγάλος φιόγκος δεν έλειπε από το κόκκινο χαλί. Το coquette style, έχει κάνει ένα δυνατό comeback αυτή τη χρονιά με ολοένα και περισσότερες celebrities να το υιοθετούν στις glam εμφανίσεις τους. Η Sylvie Meis, χάρισε την τελική πινελιά στο χτένισμά της, προσθέτοντας τον big bow. Τα ροδακινί ζυγωματικά και χείλη με ιριδίζοντα στοιχεία ολοκλήρωναν το girly beauty look της.

Updo χτενίσματα

Τα updo hairstyles ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς. Η Emily Blunt εμφανίστηκε με ένα διαχρονικό updo και απαλές, ροζ αποχρώσεις στο μακιγιάζ. Ο κότσος είναι το χτένισμα που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με natural makeup looks, εκρηκτικά smokey eyes και κλασικά eyeliners.

Extra tip: Να θυμάσαι, ότι για να πετύχεις τα παραπάνω λαμπερά beauty looks των celebrities, αυτό που θα πρέπει να ενισχύσεις είναι τη φυσική λάμψη του δέρματος και να προσφέρεις στο δέρμα σου λίγη extra ενυδάτωση μέσα από τη σωστή skincare routine. Καλή επιτυχία, Queen!

Oscars beauty backstage: Η σκληρή προετοιμασία των celebrities πριν το κόκκινο χαλί