Peach fuzz: 6 ρουζ για να προσθέσεις από τώρα στο μακιγιάζ σου το must χρώμα της νέας χρονιάς

Ευαγγελία Αλπίδου
Peach fuzz: 6 ρουζ για να προσθέσεις από τώρα στο μακιγιάζ σου το must χρώμα της νέας χρονιάς
Filippo Fior/IMAXTREE.COM

Τα ροδακινί ζυγωματικά θα κάνουν την επιδερμίδα να αποπνέει ζωντάνια και φρεσκάδα.

Σύμφωνα με την Pantone το χρώμα που θα κυριαρχήσει παντού το 2024, είναι το peach fuzz. Μετά από το εκρηκτικό magenta με τους κόκκινους και φούξια υποτόνους σειρά έχει ένα χρώμα που θα γεμίσει την καθημερινότητά μας με γαλήνη και ηρεμία.

Το peach fuzz, είναι το χρώμα που έχει το ζουμερό ροδάκινο τους καλοκαιρινούς μήνες. Στον κόσμο της ομορφιάς αυτή η απαλή απόχρωση έρχεται να αναδείξει με φυσικότητα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις μας. Σκιές, ρουζ και φωτεινά κραγιόν έρχονται να γεμίσουν με χρώμα και αισιοδοξία το μακιγιάζ κα τα outfits της χρονιάς.

Ζυγωματικά που θα μοιάζουν σαν λαχταριστά ροδάκινα

Altuzarra-S19-028.jpg

Βέβαια, αν θες να χαρίσεις χρώμα στα cozy πουλόβερ της σεζόν, μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα το peach fuzz στην εμφάνισή σου. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι μέσα από το μακιγιάζ. Συγκεκριμένα, στην αγορά υπάρχουν οι πιο γλυκές και απαλές ροδακινί αποχρώσεις σε ρουζ, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο ζουμερά ζυγωματικά που θα μοιάζουν με λαχταριστά ροδάκινα.

Πράσινη σκιά: Το τολμηρό χρώμα που θα απογειώσει τα γιορτινά looks σου

Ο συνδυασμός του πορτοκαλί με το ροζ δημιουργεί έναν μοναδικό combo που πηγαίνει σε όλες τις επιδερμίδες από τις πιο σκούρες μέχρι τις πιο ανοιχτές. Τα ροδακινί ζυγωματικά θα κάνουν την επιδερμίδα να αποπνέει ζωντάνια και φρεσκάδα.

Και επειδή αυτές τις μέρες είμαστε καθημερινά στους δρόμους για να βρούμε τα δώρα των Χριστουγέννων, το τέλειο beauty δώρο είναι τα καλλυντικά σε αυτή τη γλυκιά και απαλή απόχρωση που έχει το ροδάκινο. Ναι, μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα το peach fuzz στην εμφάνισή σου και να καλωσορίσεις τη νέα χρονιά με τις πιο σύγχρονες και ανανεωμένες πινελιές.

https://www.instagram.com/reel/Ct6NLqXI2eF/

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά ρουζ στο must χρώμα του 2024, το peach fuzz. Εμείς τα θέλουμε όλα. Ρίξε μία ματιά...