Μαλλιά μεσαίου μήκους: Η Ναταλία Γερμανού υιοθέτησε το κούρεμα που ταιριάζει σε όλες

Είναι ένα κούρεμα χαμηλής συντήρησης καθώς και να μακρύνει φαίνεται το ίδιο εντυπωσιακό. 

Το Νο1 κούρεμα που επικρατεί τα τελευταία χρόνια είναι το κοντό καρέ. Το κοντό καρέ είναι το κούρεμα που αγαπούν τα french girls. Είναι κομψό, διαχρονικό και ταιριάζει σε κάθε στιλ και ηλικία. Το κοντό καρέ είναι σαν το κόκκινο βερνίκι. Όσα χρόνια κι αν περάσουν συνεχίζει να είναι all time classic.

Η αλήθεια είναι πώς αν έχεις μακριά μαλλιά, το κοντό καρέ θεωρείται μία ανατρεπτική αλλαγή. Γι’ αυτό δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να πάρουν μία τέτοια απόφαση και να αποχαιρετήσουν τα μακριά, πλούσια μαλλιά τους. Ωστόσο, αν σου αρέσουν τα short hair, τα μαλλιά μεσαίου μήκους, ίσως να είναι το κούρεμα που ψάχνεις.

Μαλλιά μεσαίου μήκους: 4 haircuts για εσένα που θες να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά

Το κουρεμα που θα σε κάνει να ξεχάσεις την επίσκεψη στο κομμωτήριο

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους δεν είναι ούτε πολύ κοντά ούτε πολύ μακριά. Το μήκος τους κυμαίνεται από το ύψος των ώμων μέχρι λίγο πιο πάνω από το στήθος. Είναι ένα κούρεμα χαμηλής συντήρησης καθώς και να μακρύνει φαίνεται το ίδιο εντυπωσιακό. Με πιο απλά λόγια, τα μαλλιά μεσαίου μήκους θα σε κάνουν να ξεχάσεις το ραντεβού στο κομμωτήριο.

434317272_210364055494811_3267184987850225394_n.jpg

@natalia_germanou

Η Ναταλία Γερμανού, υιοθέτησε το κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, τα μαλλιά μεσαίου μήκους. Η Ναταλία, είναι από τις Ελληνίδες celebrities που εμπιστεύεται τα μαλλιά της στον αγαπημένο μας, hair artist, Νικόλα Βιλλιώτη. Ο Νικόλας, αποφάσισε το νέο look της Ναταλίας να φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων. Εκτός από το μήκος των μαλλιών, γύρω από το πρόσωπο πλαισιώνονται έντονα layers τα οποία αγκαλιάζουν και κολακεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

434326273_1092120845359497_9104209846927285119_n.jpg

@natalia_germanou

Το νέο haircut της Ναταλίας, της πηγαίνει πολύ! Γι’ αυτό ανυπομονούμε να τη δούμε και με ακόμα πιο κοντό καρέ. Η αλήθεια είναι πως εδώ στο beauty department του queen, λατρεύουμε τα short hair, γιατί πιστεύουμε ότι ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι από τα hot κουρέματα της άνοιξης, γι’ αυτό αν ψάχνεις για μία αλλαγή στην εμφάνιση σου ίσως να την βρήκες...

https://www.instagram.com/p/Cz0dPKbs6zE/

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές ακόμα celebrities που έχουν επιλέξει τα μαλλιά μεσαίου μήκους στην εμφάνισή τους. Μήπως είσαι η επόμενη; Ρίξε μία ματιά...

Αποκλειστικό! H Lady Gaga μας μίλησε για το μακιγιάζ, για τη σειρά της και αποκάλυψε πολλά μυστικά