Η Ναταλία Γερμανού με χρυσοχάλκινες ανταύγειες! Ό Νικόλας Βιλλιώτης μας μίλησε για την αλλαγή της

Η Ναταλία Γερμανού με χρυσοχάλκινες ανταύγειες! Ό Νικόλας Βιλλιώτης μας μίλησε για την αλλαγή της

Η Ναταλία αποχαιρέτησε τα ξανθά μακριά μαλλιά της!

Ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι ο αγαπημένος colorist των celebrities. Είναι ο «μάγος» του χρώματος! Είναι σαν να έχει ένα μαγικό ραβδί και με μία κίνηση χαρίζει πλούσια και λαμπερά μαλλιά. Αν θες να κλείσεις ραντεβού μαζί του θα πρέπει να το προνοήσεις αρκετούς μήνες πιο νωρίς, γιατί η λίστα με τα ραντεβού του είναι πραγματικά ατέλειωτη... Εμείς στο beauty department στο Queen, του έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία! Είναι από τους λίγους που εμπιστευόμαστε τα μαλλιά μας...

Η Ναταλία Γερμανού είναι μία από τις celebrities που τον εμπιστεύεται εδώ και χρόνια. Πριν λίγες ώρες ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο μας έδειξε το νέο της look. Η Ναταλία αποχαιρέτησε τα ξανθά μακριά μαλλιά της! Μόλις το είδαμε, εννοείται πως πήραμε αμέσως τηλέφωνο τον Νικόλα για να μας πεις τις λεπτομέρειες για αυτή την μεγάλη αλλαγή στο χρώμα και στο μήκος των μαλλιών της.

https://www.instagram.com/p/C2VQ2MHMZuS/

Είσαι έτοιμη να τα μάθεις όλα;

«Έκανε μπαλαγιάζ με μια καστανή βάση από χρυσοχάλκινες ανταύγειες που ξεπηδούσαν ανάμεσα από τα μαλλιά. Πρόκειται για ένα γλυκό και κολακευτικό χρώμα που οι ανταύγειες φωτίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Εκτός από την αλλαγή στο χρώμα, ο Ταξιάρχης φρέσκαρε το κούρεμα της με μικρές διακριτικές μύτες. Το έκανε λίγο πιο κοντό για ένα fresh & modern αποτέλεσμα που ταιριάζει τέλεια στο πρόσωπο της» μας είπε ο αγαπημένος μας Νικόλας Βιλλιώτης.

422822141_923827732669083_783774025644523936_n.jpg

Τα μαλλιά της, πλέον, φτάνουν μέχρι το ύψος της κλείδας. Τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Είναι κομψό, διαχρονικό και μία καλή αρχή για τις λάτρεις τους bob haircut. Με το που το τολμήσεις στην εμφάνισή σου θα το λατρέψεις και θα θες να κόψεις τα μαλλιά σου ακόμα πιο κοντά.

Η Ναταλία Γερμανού είναι μία γυναίκα που δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της. Παρόλα αυτά, με μακρύ καρέ είχαμε να την δούμε πολλά χρονιά και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας αρέσει πολύ! Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, ο Νικόλας «φώτισε» τα μαλλιά της Ναταλίας, γλυκαίνοντας ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της. Χρησιμοποίησε θερμές, καστανές αποχρώσεις και το αποτέλεσμα δεν είναι κάτι λιγότερο από εντυπωσιακό. Αν πρόκειται να ζητήσεις κάτι αντίστοιχο και από τον δικό σου colorist, άφησέ τον να σε καθοδηγήσει στην απόχρωση που θα ταιριάζει τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Enjoy Queen!