DIY Time! 3 κομψά χτενίσματα για να ξεκινήσει με στιλ η εβδομάδα σου

Ευαγγελία Αλπίδου
DIY Time! 3 κομψά χτενίσματα για να ξεκινήσει με στιλ η εβδομάδα σου
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Ήρθε η ώρα να επιστρατεύσεις μαντήλια, καπέλα και φουλάρια και να δημιουργήσεις τα πιο hot ανοιξιάτικα χτενίσματα. 

Σήμερα είναι Δευτέρα, αλλά ίσως να μην το καταλάβουμε γιατί μπορεί να βρισκόμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας άτομα σε κάποια εξοχή. Η αλήθεια είναι ότι μετά από μία κουραστική εβδομάδα, χρειαζόμασταν αυτό το διάλειμμα για να χαλαρώσουμε και να μην κάνουμε σχεδόν τίποτα.

Έσπασε το manicure σου; Αυτό το tip θα σώσει το τριήμερό σου

Μπορεί η διάθεσή μας να είναι πολύ χαλαρή, αλλά τα μαλλιά μας πρέπει να είναι πάντα τέλεια. Από το να κάτσουμε όμως με τις ώρες μπροστά από έναν καθρέφτη για να φορμάρουμε τα μαλλιά μας στην μικρή μας απόδραση, αποφασίσαμε ότι υπάρχει μία πιο εύκολη λύση. Μέσα από τις street styles εμφανίσεις των it girls στα Fashion Week της σεζόν είδαμε easy χτενίσματα τα οποία γίνονται σε χρόνο dt και ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών.

Διαλέξαμε, λοιπόν, τρία iconic hairstyles για να κάνεις σήμερα και να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου με την πιο όμορφη διάθεση.

Μεταξωτό μαντήλι

Ήρθε η ώρα να επιστρατεύσεις μαντήλια, καπέλα και φουλάρια και να πιάσεις τα μαλλιά σου. Το μεταξωτό μαντήλι εκτός το ότι θα καμουφλάρει τα μαλλιά σου από τις bad hair days σου, θα χαρίσει μία stylish πινελιά στα looks σου. Επίλεξε, το αγαπημένο σου σχέδιο και δημιούργησε το πιο εύκολο και σύγχρονο χτένισμα.
Extra tip: Το μεταξωτό μαντήλι δεν σπάει την τρίχα των μαλλιών σου.

Πώς να φτιάξεις τη δική σου μάσκα προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα

Half up

Το half up χτένισμα μπορεί να γίνει τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά μαλλιά. Η Olivia Palermo έχει, πλέον, υιοθετήσει ένα κοντό καρέ, επίλεξε να χωρίσει τα μαλλιά της στη μέση και να πιάσει το επάνω επίπεδο ένα ψηλό bun. Αριστερά και δεξιά άφησε μικρά και φραντζάκια και… Voilà! Δημιούργησε ένα stylish look!

Χαμηλός κότσος

Paris-str-F24-0256.jpg

Ο low κότσος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα των τελευταίων χρόνων, καθώς μπορείς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποιο θερμαντικό εργαλείο. Η Caroline Daur, μία από τις πιο διάσημες influencers, επίλεξε να πιάσει τα μαλλιά της έναν χαλαρό κότσο, κάνοντας χωρίστρα στην άκρη. Είναι ένα spring χτένισμα που επιλέγουν όλα τα it girls για να αναδείξουν τα casual και formal looks τους.

Editor’s choice: 7 σαμπουάν για μεταξένια μαλλιά που αξίζει να έχεις μαζί σου στο τριήμερο