Nirvana haircut: Αυτό είναι το νέο κούρεμα του 2024 και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα μαλλιά στο συγκεκριμένο κούρεμα φτάνουν μέχρι το ύψος των ώμων, σαν ένα μακρύ καρέ. Το clavicut Nirvana θα σε κάνει να ξεχάσεις το ραντεβού στο κομμωτήριο.

Την προηγούμενη χρονιά τα bob cuts με τις αυστηρές γωνίες και τα έντονα layers ήταν από τις hot επιλογές. Φέτος, όμως τα πράγματα αλλάζουν! Το ultra chic haircut που έρχεται να γίνει Νο1 trend του 2024, είναι το clavicut Nirvana. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι εμπνευσμένο από το αμερικανικό grunge συγκρότημα των Nirvana και συγκεκριμένα από το κούρεμα του τραγουδιστή, Kurt Cobain.

Berry makeup: Το μακιγιάζ της άνοιξης θέλει ζυγωματικά και χείλη σε μωβ-ροζ αποχρώσεις

Τι είναι το Nirvana haircut;

Τα μαλλιά στο συγκεκριμένο κούρεμα φτάνουν μέχρι το ύψος των ώμων, σαν ένα μακρύ καρέ. Είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, καθώς δεν είναι ούτε πολύ μακρύ ούτε πολύ κοντό. Είναι ιδανικό για όσες κοπέλες θέλουν να μακρύνουν το bob cut τους, αλλά και για όσες θέλουν να αποχαιρετήσουν τα μακριά μαλλιά τους, αλλά δεν τολμούν τα bob cuts. Το clavicut δεν έχει έντονα φιλαρίσματα, όλα τα μαλλιά είναι στο ίδιο μήκος. Μόνο οι μπροστινές τούφες έχουν διακριτικά layers τα οποία πλαισιώνονται και αγκαλιάζουν το πρόσωπο, κολακεύοντας ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του.

432462225_318563524562444_7183355938193657553_n.jpg

@sydney_sweeney

Έχεις κενά στα φρύδια; 6 brow mascara για εύκολο γέμισμα και όγκο

Η Sydney Sweeney είναι μία από τις celebrities που είπε το «ναι» στο κούρεμα των 90s. Στο πάρτι του Vanity Fair, στα Όσκαρ του 2024, την είδαμε με το σαμπανιζέ maxi φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ και το ανανεωμένο look της να κλέβει το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού και να μας παρουσιάζει το must κούρεμα της χρονιάς. Επίσης, η αγαπημένη Jennifer Aniston έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό τα μακριά μαλλιά της και έχει επιλέξει το Nirvana haircut, το οποίο θυμίζει πολύ το θρυλικό «The Rachel» που είχε στα Φιλαράκια.

https://www.instagram.com/p/C3nTJsUscHJ/

Το clavicut Nirvana είναι ένα κούρεμα που δεν έχει ηλικία. Είναι θηλυκό, διαχρονικό και χαρίζει στην εμφάνιση αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Κολακεύει όλους του τύπους μαλλιών ακόμα και τα πολύ λεπτά, ενώ δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling, καθώς φαίνεται το ίδιο εντυπωσιακό με κυματιστές και ίσιες άκρες. Με πιο απλά λόγια, αν ψάχνεις για ένα κούρεμα το οποίο θα σε κάνει να ξεχάσεις το ραντεβού στο κομμωτήριό, το clavicut Nirvana είναι αυτό που ψάχνεις!

Wet beach waves: Πώς θα πετύχεις το χτένισμα των celebrities