Friday beauty tip: Φτιάξε το πιο εύκολο scrub κυτταρίτιδας με μόνο τρία προϊόντα

Ευαγγελία Αλπίδου
Friday beauty tip: Φτιάξε το πιο εύκολο scrub κυτταρίτιδας με μόνο τρία προϊόντα

Το απολεπιστικό σώματος με καφέ θα εξολοθρεύσει άμεσα το «πρόβλημα!»

Επιτέλους Παρασκευή! Ελπίζουμε ο καιρός να παραμείνει ηλιόλουστος και το σαββατοκύριακο, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε βόλτες δίπλα στη θάλασσα. Ωστόσο, η αύξηση της θερμοκρασίας έχει φέρει στην επιφάνεια το αιώνιο «πρόβλημα» πολλών γυναικών το οποίο μας δημιουργεί τεράστιο άγχος κάθε καλοκαίρι. Την κυτταρίτιδα!

Half up: 5 χτενίσματα για να αναβαθμίσεις τα κλασικά «μισά- μισά» σε χρόνο dt

Ψυχραιμία! Τα πάντα αντιμετωπίζονται, ακόμα και η κυτταρίτιδα. Για να είμαστε ειλικρινείς υπάρχει ένας συνδυασμός που αν τον ασπαστείς μερικές μέρες θα σε βοηθήσει να πεις bye bye στην όψη του φλοιού πορτοκαλιού. Η διατροφή, η άσκηση, οι κρέμες και τα gel είναι μερικοί παράγοντες που συμβάλουν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, παρόλα αυτά ένα απολεπιστικό σώματος θα εξολοθρεύσει άμεσα το πρόβλημα.

pexels-cottonbro-6731849.jpg

Αφιέρωσε λίγα λεπτά την ώρα που κάνεις ντους και κάνε μασάζ στους γλουτούς με ένα scrub σώματος. Το αποτέλεσμα θα δεις πως σε εντυπωσιάσει! Μην βιάζεσαι! Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο body scurb, μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου εύκολα και γρήγορα με τρία απλά υλικά που υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό.

Η συνταγή για το απόλυτο DIY scrub κατά της κυτταρίτιδας:

  • 1 κούπα αλεσμένο καφέ (οποιοδήποτε)
  • ½ κούπα λάδι καρύδας
  • 2/3 κούπας ζάχαρη

Magic lips! Αυτά τα nude μολύβια χειλιών ταιριάζουν με όλα τα κραγιόν

pexels-anntarazevich-5308684.jpg

Ρίξε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ και ανακάτεψε τα καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στη συνέχεια, ρίξε λίγο χλιαρό νερό στο σώμα σου και άρχισε να απλώνεις το scrub στους μηρούς και με κυκλικές κινήσεις να κάνεις μασάζ στα σημεία που θες. Στη συνέχεια, αφού ξεπλύνεις με χλιαρό νερό θα δεις το δέρμα σου απίστευτα λαμπερό και σφιγηλό.

Ο καφές έχει την ικανότητα να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, να συσφίγγει το δέρμα, ενώ παράλληλα να απομακρύνει και τα νεκρά κύτταρα. Με τη σειρά του, το λάδι καρύδας έρχεται και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντάς μια extra λάμψη.

Μόλις βγεις από το μπάνιο μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις σε όλο το σώμα μία ενυδατική body lotion. Είναι το προϊόν που θα κλειδώσει την υγρασία της επιδερμίδας σου.
Go for it!

Γιατί χρειάζεσαι τους αντιοξειδωτικούς ορούς στην ρουτίνα περιποίησης